HUR FÅR NI IGÅNG DANSGOLVET?

ATT FÅ IGÅNG FESTEN OCH FÅ DANSGOLVET ATT VARA FULLT HELA NATTEN

De flesta av mina brudpar är väldigt festglada, men det är ju faktiskt inte alla fester där flera generationer ska upp på dansgolvet samtidigt så det kan vara lite klurigt.

Ingen vill vara först på dansgolvet så det, kära brudpar, får ni ta hand om.

 Börja med första valsen om ni vill ha en sådan, och förvarna era vänner att ni vill ha sällskap på dansgolvet halvvägs genom låten. När halva låten har gått kommer dansgolvet att vara fullt. för så är det med människor – vi gillar att följa strömmen.

Det är nu ni har laddat upp med ett gäng riktiga crowdpleasers. Förslagsvis något av Abba, Bryan Adams, Gyllene Tider eller typ ”Inget stoppar oss nu” av Black Jack. Stanna tills ni är svettiga och alla är uppe på fötterna, för om ni startar dansgolvet på det sättet så kommer det fortsätta vara drag hela kvällen.

Annat som underlättar är:

Bra ljuseffekter
Rökmaskin
Konfetti
Glowsticks
En professionell Dj

– allt som får era gäster att känna sig som att de är på festival i någonstans i Europa.

TVÅ extra tips

Som ni kanske vet så brukar man ju skicka ut ett OSA (Om svar anhålles) där man behöver fylla i allergier och liknande? Där är ett perfekt ställe att låta era gäster berätta vilken låt som får dem att börja dansa!
När era OSA ramlar in så kommer ni såklart också hinna fylla en spellista med ERA gästers ‘kan-inte-sitta-still’ låtar. Bra va? 

P.s Ja, ni får välja bort låtar om ni verkligen hatar dem. D.s

Ett annat GRYMT tips är detta – lägg fram flipflops eller tofflor till alla med klack! Det kan verkligen ta död på en kväll om man valt för höga klackar, och att kunna svinga sina lurviga utan att balansera på samma klackar man haft hela dagen är guld värt! 

(Glöm inte att boka en fotograf så att ni får någon timme av festen fotograferat! Det är så roligt att ha bild på!)

Jag älskar kommentarer, lämna en här nedanför!

SKA NI GIFTA ER?

Yey! Kul! 

Jag älskar bröllop och speciellt att fota dem! Om ni vill ha mig med på ert bröllop så börjar vägen här – fyll i formuläret så hör jag av mig snart! 

 

Frågorna här nedanför kan verka lite konstiga, men det är mest för att jag ska lära känna er lite extra!

Alla de här personerna är bjudna på ert bröllop. Ni ska dela ut roller till några av dem, vem får göra vad?