Äntligen är det dags!

Nu är det äntligen dags för mina boudoirhelger igen! Vi samlar som vanligt grym musik, makeup-&-hair artist och ett helt gäng snygga brudar under samma helg och fotar den roligaste upplevelsen du kan tänka dig! Självförtroenden som höjs, skratt och lite nerver – precis som det ska vara.

Tankar efter fotograferingen

Spara dina bilder på absolut bästa sättet

och dessutom är det den perfekta presentförpackningen!

Jag tycker att det är viktigt att du får dina bilder i handen. Digitala bilder i all ära men det är något speciellt med att ha bilderna framkallade i en fin box. Antingen för att behålla själv eller ge bort till din partner. Boxarna är klädda i finaste linnetyg som du själv får välja färg på bland ett gäng alternativ. Bilderna kommer i storleken 13×18 och boxen är gjord för att bilderna ska passa perfekt.

Om du vill kan du uppgradera din box och bilder till 15×23 eller fler i antal efter fotograferingen. 

It's not about the size you wear,
but the way you wear your size.

Hotell EGGERS

 

Varmt välkommen till ett av Göteborgs mest uppskattade och hyllade hotell! Vi har bokat ett av deras Superior rum, som är ljust och fyllt med underbara detaljer som kommer ge bilderna det där lilla extra. 

Rummet går i neutrala blå tonersom gör bilderna ännu ett snäpp finare! 

Allt detta är inkluderat!

Självklart ingår fotografering i bokningen! Det är kanske uppenbart. Varje fotografering är en timme lång, och på den tiden hinner du med 3-4 ombyten av kläder. 

Jag är så glad att få berätta för er att jag även i år har med mig Maria Qvist som fixar hår och smink under dagarna. Maria är helt fantastisk på alla sätt. Har du inte bokat smink och hår för din bröllopsdag så skynda dig att snacka med Maria för hon börjar redan bli fullbokad. Maria kommer se till att du är ditt absolut snyggaste jag när du fotograferas.

Hotell Eggers är ett makalöst hotell. Det är ett av Göteborgs äldsta hotell som ligger mitt på Drottningtorget! Perfekt för boudoir! Boudoir – som är franska och ursprungligen betyder “Litet damrum”, där kvinnor underhöll sina vänninor. Tänk dig stora rum, mycket ljus och exklusiva materialval överallt. Sviten är för fotograferingen, jag kan tyvärr inte erbjuda övernattning. 

Alla bilder redigeras såklart. Jag retuscherar inte på egen hand, men kan plocka bort finnar och blåmärken utan extra kostnad. Jag har som policy att sånt som är borta inom 1-2 veckor kan jag tänka mig att ta bort, men ärr och liknande är en del av dig, och berättar din historia precis så som du är. Du är fin som du är och det är det jag vill framhäva med en sådan här fotografering.

Du får en otroligt fin box i linne tillsammans med dina tio favoritbilder från fotograferingen. De är framkallade på det finaste pappret och är en perfekt gåva till din partner eller bara till dig själv att ha för att se tillbaka på den här stunden och påminna dig själv om hur vacker du är.

Självklart kommer det vara otroligt svårt att välja dina tio favoriter, men oroa dig inte, du får minst 50 bilder digitalt, både i färg och svartvitt som du kan framkalla precis som du vill. Bilderna levereras digitalt i ett galleri där du får välja dina favoriter men också ladda ner dina bilder till din dator.

7-Maria-Qvist-Gravid-Martina-Lundborg-Fotograf

Maria Qvist

Makeup & Hair stylist

“Min passion finnes i allt som har med färg och form att göra, inredning, målning i alla dess former och fix med vårt hus ute på landet är det jag helst ägnar min tid åt när jag inte jobbar. Finns färg, form och skapande med i bilden känner jag den där omtalade harmonin i hela kroppen och jag är alltid redo att låta kreativiteten flöda!”

26-28 APRIL 2019

Vi har bokat hotellet hela helgen, och har gott om tid till varje fotografering. Varje tid inkluderar smink, hår och fotografering för att göra din upplevelse till den absolut bästa tänkbara. 

Boka genom att betala hela avgiften nu eller välj att bara betala en bokningsavgift och resten strax efter fotograferingen!

Kom i stämning!

Detta är min boudoirlista! Den är proppfull med gamla hits, nostalgi, ‘sexytunes’ (sagt med en viss ironi) – tänk dig Marvin Gaye möter Britney. Oavsett musiksmak så tänder den här listan något i varje person som lyssnat på den och leder alltid till lite extra skratt och i många fall även lite dans. Helt klart värt att ta en kik! 

Lyssna här!

Listan spelas såklart under fotograferingen.

Susanna-Svedbergh-Boudoir-Fotograf-Martina-Lundborg-32

Att tänka på

Tider

Din bokade tid är på 2,5 timme. Tiden är fördelad så att smink och hår har ca 1,5 timme, och fotograferingen 1 timme. Kom i tid, då vi har ett ganska tight schema att följa. Kommer du för sent så kommer fotograferingstiden att bli lidande.

På de flesta av bokningarna så överlappar tiderna lite – detta innebär att den sista halvtimmen du fotograferas så kommer det antagligen sitta någon annan som ska sminkas, och du kommer antagligen ha sett någon annans sista halvtimme när du själv blir sminkad. 

Detta har bara varit positivt, både för nerver och stämning då man lätt blir indragen och hejjar på den som fotograferas. Girl Power i dess finaste form.

TA DIG DIT

Hotell Eggers ligger mitt i centrala Göteborg, bara ett stenkast från Centralstationen. Hit går de flesta spårvagnar, tåg, bussar och det finns även en parkering i Nordstans parkeringsgarage om man tar bilen.

Mjuka kläder

Kom till hotellet i mjuka kläder som inte lämnar några märken, gärna utan bh.

Att ta med

Underkläder

Du måste absolut inte köpa något nytt för en boudoirfotografering, men om du vill så tycker att du ska unna dig en shoppingrunda.

Vad du än väljer så är det alltid fint om du har med dig matchande set som du känner dig snygg och bekväm i. Du får gärna ha med dig fler att byta med för att få olika typer av bilder. 3-4 ombyten brukar vara lagom. Mixa upp underkläderna med lite mjukare material också. Spets är fantastiskt, men även en mjuk sport-BH blir minst lika fint på bild.

Tips på bra butiker för fina set; Hunkemöller, Victorias Secret, Åhléns, H&m, Change mfl.

smycken

Smycken är kul att ha med på bild! Ta gärna med din vigselring, ett långt halsband eller andra smycken som är speciella för dig. Men känn inte att du behöver köpa nya, fokus kommer ligga på dig.

Skor

Skor med hög klack gör att man ser längre ut och gör även att man sträcker på sig lite extra. Ta med dina favoritskor om du vill, och försök i så fall matcha underkläderna till ett par skor.

Inspiration

Ta gärna med inspirationsbilder om det är någon speciell bild du vill att vi fotograferar. Tips på inspirationskälla är Pinterest.

Ps. Vi kommer inspireras, inte kopiera. Ds.

övriga kläder

Har du en korsett? En kimono i silkigt tyg? En snygg morgonrock? Ta med den! Det behöver inte vara underkläder, det kan också vara ett par mysiga raggsockar, en skjorta, ett par mjuka shorts tex. Om du ska gifta dig och ha slöja på bröllopsdagen så kan den också vara rolig att ha med. Eller varför inte din partners favorittröja, MC-Jacka eller hockeytröja?

Hud & Hår

ögonbryn

För att inte få röda märken bör man noppra ögonbrynen senast dagen innan. Då hinner huden läka över natten.

rakning

Raka ben, bikinilinje och armhålor dagen innan av samma anledning som med ögonbrynen. Återfukta huden efter rakningen.

hudlotion

Jag kommer ha hudlotion och lite olja med mig för att få huden att se mjuk och len ut. Om du har någon som du hellre använder får du gärna ta med den.

Behandlingar

Om du brukar göra några ansiktsbehandlingar, kemisk peeling eller botox / fillers – tänk på att inte ha gjort det precis innan fotograferingen så huden hinner lugna ner sig.

Hårvård

Precis som förra året erbjuder vi lättare hårstyling. Det innebär att vi hjälper dig att locka, platta eller vad du nu önskar göra med ditt hår. 

Tänk på:

– Kom till fotograferingen med utsläppt hår för att inte skapa några toffsränder som är svåra att få bort.

– Tvätta håret dagen innan, då är det lättare att styla och har hunnit torka helt.

– Använd inte några hårprodukter i håret.

– Färgar du ditt hår? Överväg att fixa utväxten någon vecka innan fotograferingen.

Mjuka kläder

Kom till hotellet i mjuka kläder som inte lämnar några märken, gärna utan bh.

Solbränna

Tänk på att inte skaffa tydliga bikinilinjer dagarna innan. Solar du solarium så tänk på att sola utan underkläder. Spray tan i all ära men jag rekommenderar inte att göra en sådan tätt inpå fotograferingen, det blir sällan bra på bild.

Peeling

Ta en återfuktande peeling på hela kroppen dagen innan, även fötter för att få bort döda hudceller.

Naglar

Måla naglarna med antingen genomsynligt lack eller din favoritfärg. Fila ner naglarna så de är jämnlånga.

Frågor eller funderingar?

Kontakta mig på facebook här nedanför, eller på info@martinalundborg.se så ska jag hjälpa dig!

OM FOTOGRAFEN

Visby, Gotland, Bröllopsfotograf, Fotograf, Fårö, Martina, Lundborg, Bröllop

Jag har fotat boudoir i snart tre år, och varje gång blir jag lika imponerad över hur många fantastiska, starka, snygga tjejer jag får arbeta med. Jag skulle vilja säga att alla som kommer till mig har någon form av nervositet och att de flesta ser fram emot detta med lite blandade känslor. Det kan vara komplex, självkänsla, osäkerhet som sätter käppar i hjulet – men det är just därför man bör göra detta.

Ja, läskigt är det, men samtidigt så kan jag garantera dig att du kommer vara rakare i ryggen och se på dig själv med nya ögon när det väl är gjort.

Vi har så roligt under de här fotograferingarna. Det blir lätt väldigt fnittrigt och varmt på hotellrummen när Justin Timberlake’s Sexy Back spelas och man får lite känsla, men det är precis så det ska vara! 

Jag älskar mitt jobb, men den största fördelen är att få leverera bilder som gör att du känner dig mer självsäker och ger dig något i längden.