Save the date

1-3 MAJ 2020

BOUDOIRHELG I STOCKHOLM

Äntligen Stockholm!

Nu kör vi boudoirhelg i Stockholm!

Vi har pratat om detta länge nu, men turen har äntligen kommit till Stockholm! Jag har gjort detta många gånger förut men konstigt nog aldrig i Stockholm! Så nu flyttar vi succén till huvudstaden, till en fantastisk lägenhet mitt i Sjöstan med makeup artist och hela paketet! Det är verkligen den roligaste upplevelsen du kan tänka dig och även om det kanske känns nervöst i början så lovar jag dig att du kommer sväva därifrån!

Jag utlovar självförtroenden som höjs, skratt och lite nerver – precis som det ska vara.

Denna gång har jag gått ihop med Ulrika på momentsinbetween.se och vi fyller helgen med massor av brudar, pepp, smink, hår, spets, bomull, och foton!  Let’s do this!

Inkluderat i en boudoirhelg:

Fotograferingen

Självklart ingår fotografering i bokningen! Det är kanske uppenbart. Varje fotografering är en timme lång, och på den tiden hinner du med 3-4 ombyten av kläder. Du kommer få massor av tips av min inför fotograferingen så oroa dig inte för klädval!

Hammarby Sjöstad

 

Denna gången har jag slagit på stort och hyrt en hel lägenhet till fotograferingen! Det innebär fler platser att fota på och mer plats för hår och smink!

Hår & Smink

Jag är så glad att få berätta för er att jag har med mig Laura som fixar hår och smink under dagarna. Laura är superduktig på att framhäva det finaste med dig och är också en väldigt lättsam och glad person! Dream team!

Spara dina bilder på absolut bästa sättet

och dessutom är det den perfekta presentförpackningen!

Jag tycker att det är viktigt att du får dina bilder i handen. Digitala bilder i all ära men det är något speciellt med att ha bilderna framkallade i en fin box. Boxarna är klädda i det finaste tyget, mattsvart med lite sammetskänsla, diskreta men sexiga! Perfekt för att ge till din blivande i morgongåva eller behålla själv! Dina tio favoritbilder kommer i storlek 13×18 och boxen är gjord för att bilderna ska passa perfekt.

Redigering

Alla bilder redigeras såklart. Jag retuscherar inte på egen hand, men kan plocka bort finnar och blåmärken utan extra kostnad. Jag har som policy att sånt som är borta inom 1-2 veckor kan jag tänka mig att ta bort, men ärr och liknande är en del av dig, och berättar din historia precis så som du är. Du är fin som du är och det är det jag vill framhäva med en sådan här fotografering.

Digitala filer

Självklart kommer det vara otroligt svårt att välja dina tio favoriter, men oroa dig inte, du får minst 50 bilder digitalt, både i färg och svartvitt som du kan framkalla precis som du vill. Bilderna levereras digitalt i ett galleri där du får välja dina favoriter men också ladda ner dina bilder till din dator.

Tankar efter fotograferingen

Helgens team!

Martina-Lundborg-001-2

fotograf

MARTINA LUNDBORG

Jag har fotat boudoir i snart tre år, och varje gång blir jag lika imponerad över hur många fantastiska, starka, snygga tjejer jag får arbeta med. Jag skulle vilja säga att alla som kommer till mig har någon form av nervositet och att de flesta ser fram emot detta med lite blandade känslor. Det kan vara komplex, självkänsla, osäkerhet som sätter käppar i hjulet – men det är just därför man bör göra detta.

Ja, läskigt är det, men samtidigt så kan jag garantera dig att du kommer vara rakare i ryggen och se på dig själv med nya ögon när det väl är gjort.

Vi har så roligt under de här fotograferingarna. Det blir lätt väldigt fnittrigt och varmt på hotellrummen när Justin Timberlake’s Sexy Back spelas och man får lite känsla, men det är precis så det ska vara! 

Jag älskar mitt jobb, men den största fördelen är att få leverera bilder som gör att du känner dig mer självsäker och ger dig något i längden. 

laura

hår & smink

LAURA

Laura har erfarenhet som makeup artist i både Sverige och Finland och om det är någon som kommer få dig att se ut som en miljon är det Laura. 

Hon använder nästan enbart ekologiskt smink och är fantastisk på att framhäva det som gör dig till dig. Detta är såklart extra bra om du har allergier, det är hennes specialitet!

Det är svårt att förklara vad det är hon gör, men hon får dig att se ut som du, samtidigt som du lyser och glittrar lite extra. 

56711136_10156129406777747_7746265284054351872_o

fotograf

ULRIKA

Ulrika är en god vän och kollega till mig som jag inte bara missat flyg tillsammans med utan jag har också fotat hennes bröllop! Hon har följt med mig på flera bröllop genom åren och vi har haft massor av äventyr ihop! 

Det finns antagligen ingen snällare än den här tjejen så det ska bli så kul att dela på 
den här boudoirhelgen! Vi hänger i samma lägenhet, men fotar våra egna kunder! Perfekt matchning!


Ett par snabba detaljer om Ulrika –

1. Jag har aldrig sett henne i ett par byxor.

2. Hon är alltid glad (förutom när vi missar flygplan)

3. Hon hatar Laleh. (Nej jag förstår inte denna heller..)

Valborgshelgen

1-3 MAJ 2020

Nu är det verkligen först till kvarn som gäller tjejer! Nio tider är allt som finns att tillgå i Stockholm och det blir antagligen inte något mer tillfälle i år då hösten ofta är fullspäckad med annat. Så, nio tider! 

(När jag släppte boudoirhelgen i Göteborg var 80% av platserna bokade redan inom fyra timmar så tveka inte!)

Kom i stämning!

Detta är min boudoirlista! Den är proppfull med gamla hits, nostalgi, ‘sexytunes’ (sagt med en viss ironi) – tänk dig Marvin Gaye möter Britney. Oavsett musiksmak så tänder den här listan något i varje person som lyssnat på den och leder alltid till lite extra skratt och i många fall även lite dans. Helt klart värt att ta en kik!

Lyssna här!

Listan spelas såklart under fotograferingen.

Att tänka på

Du behöver inte tänka på någonting just nu!

Du kommer få mer information från mig när du har bokat din tid och då går vi igenom hur du ska förbereda dig inför fotograferingen.

×
×

Kundvagn