boudoir

WEEKEND

Göteborg

1-3 MARS 2024

It's finally happening

Nu är det äntligen dags för mina boudoirhelger igen! Efter ett litet uppehåll under 2023 så är det läge att dra igång den absolut bästa självförtroende boost du kan ge dig själv, eller din partner. Kort sagt är det jävligt coolt att våga ställa sig i underkläder framför en kamera, och bara det kommer ge dig en boost du kan leva på länge. 

Under boudoirhelgen 2024 så samlar vi såklart en skitbra musik, snygga bakgrunder, ett otroligt hotellrum, makeup och hår som blir fixat och så stjärnan i showen – du! Jag lovar att vi kommer skratta, dansa och sträcka på kroppsdelar så det verkligen känns i musklerna dagen efter!

Boudoir is for everybody.

And every body.

Jag vill ha detta högt upp på den här sidan. För jag vet hur många av er känner. ”Jag ska bara…. först.” Det finns ingen tid som passar bättre än nu. Tro mig. Vi kvinnor är tränade till att aldrig vara nöjda, alltid vara på jakt efter någon förändring här eller snabbfix där. Något kilo upp där och något kilo ner där. Du är magisk, precis som du är. Om du inte tror mig innan fotograferingen så kommer du att tro mig efter. 

Helgens team!

2023-09-30 Johanna & Joel

fotograf

MARTINA

Jag har fotat boudoir i över 7 år nu, och varje gång blir jag lika imponerad över hur många fantastiska, starka, snygga tjejer jag får arbeta med. Jag skulle vilja säga att alla som kommer till mig har någon form av nervositet och att de flesta ser fram emot detta med lite blandade känslor. Det kan vara komplex, självkänsla, osäkerhet, trauma eller annat som sätter käppar i hjulet – men det är just därför man bör göra detta.

Ja, läskigt är det, men samtidigt så kan jag garantera dig att du kommer vara rakare i ryggen och se på dig själv med nya ögon när det väl är gjort.

Vi har så roligt under de här fotograferingarna. Det blir lätt väldigt fnittrigt och varmt på hotellrummen när Justin Timberlake’s Sexy Back spelas och man får lite känsla, men det är precis så det ska vara! 

Jag älskar mitt jobb, men den största fördelen är att få leverera bilder som gör att du känner dig mer självsäker och ger dig något i längden. 

Elin-Boudoir-014 (edited)

hår & smink

ELIN

Jag kan prata om Elin i all evighet, hon är verkligen något extra. Elin och jag har känt varandra i sen 2015 och har gjort flera boudoirhelger och bröllop tillsammans! Dessutom har jag plåtat Elin’s egna boudoir OCH bröllopsbilder.

Om det är någon som kommer få dig att se ut som en miljon är det hon. Hennes sminkningar framhäver verkligen det som gör dig till dig, och när hon är klar med ditt hår så har det någon form av glans i sig som ingen annan lyckas med riktigt. Det är svårt att förklara vad det är hon gör, men hon får dig att se ut som du, samtidigt som du lyser och glittrar lite extra. 

Som person är Elin superglad, peppig, alltid med ett skratt och dessutom har Elin varit precis där du är – för några år sedan gjorde hon en boudoirplåtning med mig också. (Några bilder finns här under!)

Planerar du bröllop och söker någon att göra smink och hår på din bröllopsdag så är det Elin du ska snacka med! 

Tankar efter
fotograferingen

Inkluderat

FOTOGRAFERINGEN – Din boudoirbokning är 2,5 timme lång, varav en timme är fotografering och 1,5 timme är avsatt för smink och hår. Vi gör så för att du ska hinna komma på plats och varva ner innan vi fotograferar, samtidigt som du blir ditt snyggaste jag. 

HÅR & SMINK – Elin gör magi, men hon tar aldrig i för mycket utan bevarar dig i ditt absolut snyggaste jag. Det är grymt för självförtroendet och stunden med henne kommer göra dig så sjukt pepp på livet!

HOTELLRUM – Vi har bokat så otroligt fina hotellrum för både Göteborg och Stockholm. Stora fönster, mycket ljusinsläpp och spännande detaljer i båda städerna. Båda ligger centralt och går lätt att nå med kollektivtrafik och bil. Mer exakt info kommer till dig som bokar!

DIGITALA BILDER – Du kommer få ett helt galleri proppfullt med bilder i både färg och svartvitt. Vissa gillar färg (som jag) och andra gillar svartvitt. Jag tänker inte välja åt dig, av mig får du båda!

FRAMKALLADE FAVORITER – Ja men såklart ska du få hålla dina bilder i handen! Du får dina tio favoritbilder framkallade i en fin presentask att ge bort eller behålla själv. Vill du uppgradera till ett album får du såklart göra det, eller varför inte en fototapet av dina bilder?
Jag är inte den som stoppar någon!

 

Boka din tid idag!

Nu jävlar kör vi! Du väljer din tid och plats här under. När du valt tid så får du chans att välja om du vill betala allt direkt, eller dela upp betalningen i två. Har du några frågor så finns jag på info@martinalundborg.se 

*AFTER DARK – Den här gången testar vi en AfterDark session, lite mer mörkare stil tillsammans med lek med skuggor och speciell ljussättning. Det finns bara tre tider för AfterDark så det är först till kvarn som gäller!