Prislista

Varför just jag?

Spela videoklipp
Hej bästa ni och välkomna till min prislista! Eftersom ni antagligen kommer direkt från min hemsida så har ni redan fått en bild av mig och vad jag kan göra under ert bröllop, men det skadar kanske inte att ta det lite snabbt igen? Jag är alltså Martina, som i grunden är fotograf och har fotat över 200 bröllop genom åren. De senaste bröllopssäsongerna har jag också börjat filma bröllop så nu kan jag erbjuda både film och foto!

Som person är jag glad, sprallig och någon form av social kameleont. Jag kommer antagligen dansa med din svärmor på dansgolvet, skratta så tårarna rinner under tal och hjälpa dig att få fast corsagen på rätt ställe.

Jag förstår att det inte är lätt att hitta rätt i denna djungel av kreatörer men om ni är på jakt efter någon som plåtar ert bröllop med värme, kärlek och massor av färg så vill jag ändå påstå att ni har hittat hem! Jag försöker verkligen att göra allt för mina brudpar och om ni behöver ställa någon fråga eller bolla tankar så är jag tillgänglig som support hela vägen fram till er dag! Nu ska jag sluta babbla och ni ska få ta er till det ni faktiskt är här för; min prislista.

Martina Lundborg

Fotograf

Jag har fotat bröllop sen 2009, och det finns fortfarande ingenting som gör mig lyckligare än att få följa ett brudpar en hel dag! Så, om ni står i valet och kvalet mellan att välja heldag eller 'bara' vigsel och porträtt tex, så rekommenderar jag er verkligen att välja så många timmar ni bara kan. Det finns så många ögonblick på dagen utöver porträtt och vigsel som är värda att föreviga. Alla känslostormar under förberedelserna, nervositeten vid en first look, men även alla kramar och alla glada skratt under minglet, reaktionerna på tal under middagen och sist men inte minst - de fantastiska timmarna på dansgolvet. Tro mig, hela dagen är värd att ha på bild.

12

timmar

detta ingår
MINST 800
högupplösta foton i färg och svartvitt
RESA & LOGI
inkluderat inom Norden
40.000 SEK

8

timmar

detta ingår
MINST 600
högupplösta foton i färg och svartvitt
RESA & LOGI
inkluderat inom Norden
35.000 SEK

5

timmar

detta ingår
MINST 300
högupplösta foton i färg och svartvitt
RESA & LOGI
inkluderat inom Norden
30.000 SEK

Videograf

Videograf är ju relativt nytt på den svenska marknaden men har varit väldigt stort utomlands i flera år. Nu upptäcker dock brudpar att videograf är nästan lika viktigt som fotograf på bröllopsdagen! Så, för några år sedan började jag filma bröllop och det är verkligen något speciellt med att se en bröllopsdag i rörligt format också!
Skulle ni vilja ha färre timmar, tex enbart vigsel, så kontakta mig för att se tillgänglighet och om vi kan göra något specialpaket!

12

timmar

detta ingår
HIGHLIGHT
ca 7 minuter
LÅNGFILM
40-90 minuter
RESA & LOGI
inkluderat inom Norden
45.000 SEK

8

timmar

detta ingår
HIGHLIGHT
ca 6 minuter
LÅNGFILM
30-60 minuter
RESA & LOGI
inkluderat inom Norden
40.000 SEK

5

timmar

detta ingår
HIGHLIGHT
ca 4 minuter
LÅNGFILM
15-40 minuter
RESA & LOGI
inkluderat inom Sverige
35.000 SEK

Vi vill ha

ALLT!

Söker ni både foto och film så kan jag såklart hjälpa er med det också! Jag filmar aldrig samtidigt som jag fotograferar men jag känner flera helt fantastiska fotografer och videografer som jag litar till 100% på och som jag har arbetat med förut. Ni bokar allt via mig, och har all kontakt med mig! Så smidigt!
Sen görs all redigering och klippning av mig, oavsett vem som filmar eller fotar.
Boka både film och foto av mig och få 10% på paketen.
PAKETEXEMPEL:
12 timmar
Fotograf & Videograf
inklusive
Minst 900 foton
Highlightfilm
Långfilm
Resa & logi inom Norden
Två personer på plats
45.000 SEK + 40.000 SEK
ORDINARIE PRIS 85.000 SEK
- 10% paketrabatt
76.500 SEK

lågsäsong

Är ni det paret som väljer att gifta er på vintern? Eller åtminstonde mellan Oktober och Mars? Yey! Då kan ni plocka på er 20% rabatt på valfritt paket. Lågsäsongen är lång och tråkig så att få liva upp den med lite bröllop och kärlek gör mörkret så mycket mysigare.
*lågsäsongsrabatt kan inte kombineras med andra erbjudanden

what now?

Ja, har ni kikat igenom min hemsida, gillar mina bilder, hittat ett paket som passar er dag och kommit fram till att ni gillar mig?

Awesome, det som är kvar nu är ju egentligen bara att boka! Woho, SÅ. HIMLA. KUL!

Då skriver vi såklart avtal och ni får en faktura på bokningsavgiften och poff, så har ni bokat!

Skicka ett mail till mig på info@martinalundborg.se så sätter vi igång!

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Martina Lundborg

Lena Mats Utomhusvigsel Västkusten Mollösund Lars Wallin
christine hannes marstrand wollmars västkusten