MARTY's LIVE SESSIONS

Bli expert i pyjamas.

UTVECKLAS HEMIFRÅN!

Nu jäklar ska vi göra det bästa av den här situationen. Jag tänker släppa kurser i allt jag kan, och det bästa av allt?

du kan lära dig i pyjamas. från sängen. om du vill.

EXAKT! För vi kör live. På Facebook. Antingen tittar du när jag sänder live, eller så tittar du senare. Eller både och.

Rent praktiskt köper du en plats till en ‘kurs’. När du köpt en plats blir du inbjuden i en facebookgrupp, nischad för det du vill lära dig. Låt oss säga att det är en;

'Såhär sätter du igång en hemsida i WordPress'.

Sen bestämmer vi en tid då jag, live, visar hur du gör, från scratch. Du kan ställa frågor i liven och jag delar min skärm så du ser exakt vad jag gör. Sen kan du titta på liven om och om och om igen tills du ledsnat på både min röst och på wordpress.

När jag sänder live kommer det vara max 15 personer i gruppen för att frågorna ska hinna besvaras. Senare kommer jag kanske att släppa in fler som vill se kursen i efterhand. På så sätt får ni som köper kursen först förtur till mig och har möjlighet att ställa de frågor ni vill. I gruppen kan vi sedan diskutera mer hur det går för er och hjälpa varandra att utvecklas. 

Jag är också öppen för privatkurser, då kan jag guida dig genom att du delar din skärm och jag förklarar vad som är vad. Dessa kommer dock att bli lite dyrare.

Detta kommer vara små, intensiva kurser på ca 1-2 timmar styck. Det är alltså inte en fysisk workshop (än, det kanske kommer!) och det är inte heller så dyrt som en hel workshop. Alltså perfekt för dig som inte har riktigt tiden att åka iväg, eller för dig som inte riktigt har råd att lägga flera tusen men ändå vill ha en bra grund att stå på! Win win! 

Prisnivån kommer ligga runt 500 SEK + moms / kurs. Jag skickar mer exakt information innan du behöver bestämma dig!

 

P.s

P.s Jag kan en hel del saker, så har du något förslag på något du vill att jag ska lära ut? Ska jag visa hur jag använder Lightroom? Eller bloggar med Narrative? Eller hur jag organiserar Dropbox? Eller hur det ser ut på mina hårddiskar? Eller något fotorelaterat? Boudoir? Bröllop? Jag är en öppen bok, vad behöver du? Let me know!

Sign me the heck up!Jag har idéer på att göra en grundkurs i;
- hur du installerar och gör en grund till en hemsida i WordPress
- vidarekurs i WordPress med Elementor
- Grunder i InDesign
- Fortsättning InDesign
- Grundkurs i Lightroom

Men jag är öppen för förslag! Berätta något du vill lära dig så ska jag försöka dela upp detta till något bra!