Ni som har varit på Fårö och på Gotland vet hur känslan är där. Det är sensommar, augusti och det finns inte ett moln på himmeln. Vägarna ligger öppna framför dig och i vissa fall ser du havet på båda sidor när du kör. Det är varmt, stilla i luften. Ängarna breder ut sig åt alla håll och fåglarna kvittrar och njuter.

Precis en sådan dag gifte sig Mathilda och Andreas. De bor i Stockholm och planerade bröllopet på distans, vilket inte var det lättaste. Dessutom gav de sig på att göra om en maskinhall till festlokal, med allt vad det innebar (tex som att bygga ett utedass, bygga en hel ljudanläggning och dansgolv). Men resultatet? Magi i varje hörn!

Jag älskar allt med den här dagen, den ligger extremt varmt inlindad i mitt hjärta. Fårö är också en sån magisk plats, precis som Gotland. Att vi dessutom fick möjlighet att fota både i en lavenderskog och vid raukarna. Ja, det slår det mesta.

Mathilda & Andreas

Fårö. Gotland.

“Martina är inte bara en otroligt engagerad och proffsig fotograf. Hon har under hela resan visat en stor passion för min och min mans dag, fått oss att känna att just vår dag är den mest speciella i världen och hela tiden lyssnat på oss helhjärtat. Jag hoppas många blivande brudpar får dela denna lycka med oss att ha Martina vid sin sida under sin stora dag. Tack Martina!

Vill ni också ha mig med på Er bröllopsdag?

Fantastiskt!

Här hittar ni all information om priser, paket och vad det innebär att låta mig springa er hack i häl under den viktigaste dagen i ert liv!

Har ni redan bestämt er? Då kan ni fylla i detta formulär så skickas det direkt till mig!

Hej!

Vi är och och vi planerar ett bröllop som kommer gå av stapeln den i !

Vi har varit ett par i år och anledningen till att vi passar så bra ihop är att .

Det som gjorde att vi valde just denna plats för vårt bröllop var för att vi älskar . Vårt bröllop kan beskrivas som , och . Vi räknar med att det kommer ungefär gäster och när de tänker tillbaka på dagen vill vi att de ska minnas den som och .

Om 10 år, när vi ser tillbaka på vårt bröllop, är det bilderna från och som kommer vara de viktigaste för oss. Om 10 poäng är det vi anser vara "Extremt viktigt" med fotograferingen och 1 poäng är det som är "Minst viktigt" så är en 10:a och en 1:a.

Vi vill gärna
Vi är intresserade av följande paket:

Vi hittade dig genom:Du når oss på denna mailadress !

Detta vill vi fråga / berätta / informera / dela med oss av (inte obligatorisk)