Turning

moments

into

memories

since 2008

Borgholms slott Slottsbröllop Öland Emelie Ulf

Kan innehålla små små spår av färg...

Mer svartvitt än såhär blir det inte på min hemsida. 

Detta är en plats för färg, massor av färg. Det är en plats för äventyr. Där flamingos får ströva fritt, där bilder säger tusen ord. 

Förhoppningvis är det här ni hittar det tredje hjulet på er bröllopsdag. 

Säg inte att jag inte varnade er.

I'm a little bit bananas, and a huge Potterhead.

Vad var det jag sa?

Färg!

Det trodde ni inte va? Herregud så mycket färg det kommer bli, vänta och se bara!
Men till saken – HEJ! Jag skulle vilja gissa på att ni är här för att ni söker en fotograf eller videograf till ert bröllop? Awesome, då har ni verkligen hamnat rätt! Eller helt fel, beroende på vad ni tycker om färg. Men vi kommer till det.

 

Ni har lyckats hamna hos mig och det tycker jag är roligt! Eftersom ni (förutsatt) är mitt uppe i planeringen av ert stundande bröllop så gör ni något som jag älskar. Jag är utbildad projektledare inom event och njuter av att få bolla idéer, tankar och inspiration. Därför vet jag också hur mycket det är att göra och för att göra det så lätt för er som möjligt så har jag försökt samla all information jag kan komma på för hjälpa er att avgöra om det är just mig ni vill ha som ert tredje hjul denna magiska dag. 

Men detta handlar inte om mig. Eller? Jag anser nog att det handlar ganska mycket om mig. Visst kan ni gilla mina bilder, och räkna med att jag vet vad jag gör (det gör jag också) men om ni inte gillar mig så är vi nog inte rätt för varandra. Så enkelt är det.

Är ni som familjen Dursley tex, då kommer vi inte fungera. Är ni sådana vars största nöje är att titta på han med röda soptunnan på svt så är vi antagligen inte rätt för varandra heller. Men om ni är sådana som älskar äventyr 

 

Please enter your access token.

Martina-Lundborg-Fotograf-Videograf-001-26

Multitasking.

Andningspaus! 

Medans du andas så passar jag på att skryta lite. Sorry, not sorry.

RAQ

Randomly Asked Questions.
Ibland får jag frågor som jag inte riktigt kan kategorisera. Oftast på Instagram.

Jag får såklart ett gäng frågor som har med bokningsprocessen att göra (tex bokningsavgifter, tillgänglighet, om jag reser, osv osv.) men jag får också en hel armada av frågor som är lite mer instagramiga. Så jag tänkte ‘vafan, lika bra att samla dem’ så det har jag gjort. Här.

Mycket nöje!

PORTFOLIO

Videograf

Videograf är en ganska ny tjänst att ha med på ert bröllop men det gör så otroligt mycket för att spara den där känslan ni har på bröllopsdagen. Att se rörliga klipp på er lycka, på era vänner och på det äventyr som en bröllopsdag är – är ovärdeligt. Jag både filmar och fotograferar, (dock aldrig samtidigt) men kan rekommendera kollegor för både film och foto! Så ta en ordentligt funderare på om ni kanske ska ha videograf också. Kolla på resultatet här nedan!

Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Martina-Lundborg-Fotograf-Videograf-001-27

Fotograf!

Som bröllopsfotograf har jag under åren fått träffa de mest underbara människor. Jag har sett kreationer till brudklänningar som jag önskar att jag kunde ta med mig hem. Jag har träffat människor som förgyller varandras dagar och bästa vänner som står bakom dem i alla lägen. Jag har gråtit under tal och försökt hålla mig för skratt någon minut senare – denna saliga röra av känslor och familjeband är allt jag älskar med bröllop.

MÄNNISKOR + KÄRLEK = MAGI

Jag ser fram emot att höra allt om Er bröllopsdag!

Martina-Lundborg-Fotograf-Videograf-001-29

Marty

BINGO!

Bott utomlands

Norge & Thailand

Favoritpodd

P3 Dokumentär

Favoritserie

Outlander

Resmål

Kust till kust i Usa

Soundtrack Just nu

Estraden

Färg

Gul

Mat

Grekiskt

Uttryck

Men asså!

Can't live without

Choklad

Borgholms slott Slottsbröllop Öland Emelie Ulf
Borgholms slott Slottsbröllop Öland Emelie Ulf
510-Christine-Hannes-Marstrand-Martina-Lundborg-Fotograf

STOP

I know my shit.

MED VAD KOSTAR DET DÅ?

Den ständiga frågan: Vad kostar en bröllopsfotograf? Vad kostar en videograf?

 
Vi kan väl börja såhär – vi är inte gratis. Jag vet. Jag är helt medveten om att det är skitdyrt med bröllopsfotograf och videograf. Det finns anledningar. Massor av anledningar som skatt, moms, arbetsgivaravgifter, lördagar, jobb när alla andra är lediga (läs: ingen semester), tidiga morgnar, sena nätter, långa dagar, timmar och åter timmar framför datorn, deadlines, försäkringar, backuputrustning osv.

Men det är inte det som är viktigt, det som det främst handlar om är erfarenhet, om att veta exakt var jag behöver vara för att fånga det där ögonblicket ur bådas perspektiv. Om att veta exakt vad för inställningar jag måste ha i kyrkan så att inte alla era bilder blir kolsvarta när solen går i moln. Om att hitta perfekt ljus för att fånga er och er kärlek på bilderna era barnbarn ska se på i framtiden. Om att veta hur man fäster ett corsage. Om att veta hur man lugnar ner en stressad brud, eller trollar fram en näsduk från tomma intet. Om att kunna fota hela dagen, från tidig morgon till sen kväll, och skapa perfekta minnen från er bröllopsdag. 

I know my shit. 100+ bröllop i bagaget här.
Ni kan lita på mig!
Klicka här nedanför för prislista!

DON'T TRUST ME?

Se vad tidigare brudpar har att säga!

mathilda-andreas-fårö-gotland-visby-bröllop
mathilda-andreas-fårö-gotland-visby-bröllop
Visby, Gotland, Fårö, Bröllopsfotograf, Fotograf, Martina Lundborg, Rauk
Visby, Gotland, Fårö, Bröllopsfotograf, Fotograf, Martina Lundborg, Rauk
mathilda-andreas-fårö-gotland-visby-bröllop
Visby, Gotland, Fårö, Bröllopsfotograf, Fotograf, Martina Lundborg, Rauk
Pick me, choose me, love me!

Välj mig, välj mig, välj mig!

Det finns ta mig tusan ingenting roligare än bröllop. Alla förväntningar, nervösa skratt, nerver på utsidan, skakiga händer och all kärlek. Men vet ni vad? Det kan bli ännu roligare (och mindre nervöst) om jag får följa med! Jag älskar bröllop. Jag älskar att nörda ner mig i dem, planera dem, dekorera dem, besöka dem och fotografera dem. Jag njuter av varenda glädjetår och studsar (ja, på riktigt) upp och ner av lycka när jag fått den perfekta bilden.

Med mig har ni inte tråkigt, tvärtom! Jag drar väldigt dåliga skämt, kan ovanligt många låttexter (trots att jag vägrar sjunga dem seriöst) och dansar gärna runt lite när ljuset ligger perfekt och jag tar den där bilden som jag vet att ni kommer älska i många år framöver.
Jag är frisör, klänningsuttrasslare (yes, that’s a word), sminkös, flugknytare, väskbärare, näsdukshållare och en axel att luta sig mot, men framför allt är jag er bröllopsfotograf.

Så ta med mig på er bröllopsdag! 

Det blir kul, jag lovar!

Martina-Lundborg-Fotograf-Videograf-001-20
Ett.

Ni har hittat min hemsida, läst igenom allt ni kan hitta om mig, spanat in min instagram och prislista och nu har ni tagit er till kontaktformuläret.

Två.

Ni skickar iväg ett mail, berättar vilka ni är, jag svarar och berättar om jag är ledig ert datum (hoppas!)

Tre.

Ni har bestämt er, jag är ledig, let's do this! Jag skickar en bokningsfaktura tillsammans med ett avtal som ni läser igenom och skriver på. Ni betalar bokningsavgiften.

Fyra.

Boom! Ni har bokat fotograf! WEI!

Fem.

Nu väntar vi med spänning in ert bröllopsdatum!

Kontakt

HAR NI BESTÄMT ER? VILL NI VETA MER?

Om ni gillar mig och mina bilder så får ni gärna skicka iväg en förfrågan här nedanför! Om ni verkligen inte vill fylla i mitt roliga formulär så kan ni maila på info@martinalundborg.se ( men glöm inte att skriva datum, det blir så svårt att svara annars! )

Frågorna här nedanför kan verka lite konstiga, men det är mest för att jag ska lära känna er lite extra!

Alla de här personerna är bjudna på ert bröllop. Ni ska dela ut roller till några av dem, vem får göra vad?

Jag ser fram emot att höra allt om Er bröllopsdag!

KONFETTI PÅ BRÖLLOP!

För er som drar på munnen nu och tänker ‘höhö swingers’ så måste jag göra er besvikna (jag är oerhört smickrad av erbjudandet dock!). Nej, jag har kärat ner mig lite i den här fågeln. Först och främst är de oftast rosa. Sen står de på superhöga, supersmala, pinniga små ben och ser sjukt stabila ut. De kan ta upp en fot och ändå hålla sig stående – det imponerar mig och ger mig lite hopp. Men sen kan jag inte annat än älska en varelse som äter så mycket av sin favoritmat att de faktiskt blir färgen på maten de äter. Seriöst, hur coolt? 

Vad skulle du bli för färg?