Det är inte lätt att vara fotograf. makeupartist. författare. musiker. florist. konsult. frilansare.

Eller för den delen att vara egenföretagare.

Tanken är att vi ska kunna allt – vilket ärligt talat är helt orimligt. Vi ska kunna allt om marknadsföring, facebook annonser, bokföring, fotografera perfekta bilder, kunna filma klipp till sociala kanaler (för rörligt är ju tydligen inne nu!) samtidigt som vi ska bygga våra egna hemsidor, trycka vårt eget material, designa det egna materialet och dessutom nätverka rumpan av oss för att få in resten av jobben som faktiskt drar in pengar. 

Det går såklart att leja bort mycket av detta men det kostar ju också en jäkla massa pengar. Dessutom är vi generellt sådana envisa jävlar som minsann kan själva. Du kan försöka förneka det men jag känner dig. Kan själv. 

Så kände jag när jag började fundera på workshops. Kan jag tillräckligt mycket för att lära ut? Ska det vara superbrett eller ska jag försöka hålla mig till ett specifikt ämne? Ska jag ta med hela paketet utomlands och ha kamelridning i öknen? 

Detta är vad jag kommit fram till.

specifika workshops

Jag kan en hel del saker, som är bra att kunna som egenföretagare – men framför allt har jag en hel del program och hjälpmedel som gör kunnandet väldigt mycket lättare. Så jag tänker såhär – vi fokuserar på en sak i taget. Det kommer komma fler kurser som berör lite olika områden som tex webbdesign, layout, film etc. Du skriver upp dig på de kurser som låter intressanta. Jag släpper datum och ett väldigt begränsat antal platser där vi fokuserar en hel dag på att ge dig mer verktyg att förenkla det här egenföretagandet. Inget extra lull lull, bara bra grejjer att kunna.

Sounds good?

Bra, då kör vi.

DEL 1 - HUR FASEN BYGGER JAG EN

Äntligen workshop!

Detta mina vänner är mitt guld. Om det är någon workshop jag hade velat gå för ett par år sedan (när jag inte kunde ett shit) så är det denna. Jag har nämligen nyckeln till en fantastisk hemsida som är rolig (Ja, jag sa rolig!) att underhålla. Vi är ju kreativa själar, din hemsida är faktiskt inte bara kod, utan en plats för kreativitet. 

Så, jag ger dig alla mina hemligheter. Vi kan till och med bygga min hemsida från grunden under workshopen om ni vill det. Det tar inte så lång tid som man kan tro!

Och who the fudge är du då?

Martina är den där hobbyfotografen som kom från ingenstans och råkade bli bröllopsfotograf. Hon som för två år sen inte kunde någonting om hemsidor men idag överöses med beröm för www.martinalundborg.se.

Hon som gjorde 5 boudoirfotograferingar sin första boudoirhelg och blev en av Sveriges mest bokade boudoirfotografer samma år.

En tjej som ständigt pratar självförtroende och vågar säga att hon är grym på det mesta. Hon är den där bruden som vågar säga sanningen, är rak och ärlig och kommer ge dig svar på precis alla frågor du ställer. 

Tillgängliga tider

STOCKHOLM

Torsdag, 17e Januari

 

10.00-18.00 ISCH


RAJALA PRO SHOP, HERKULESGATAN 11

Lena Mats Utomhusvigsel Västkusten Mollösund Lars Wallin

Vi går igenom vad WordPress egentligen är, hur man kan göra det skitsvårt för sig och framför allt hur man gör det enkelt för sig.

Större delen av dagen är en full genomgång av hur du bygger din sida från scratch

Ett års gratis användning av världens bästa plugin som du kan använda på flera sidor (värde 2000,-!)

Utprintat material för att försöka komma ihåg alla magiska saker och genvägar till att bygga hemsida. Perfekt att återkomma till när du fastnat.

Vi kommer vara en liten grupp den här dagen då jag vill ha tid att snacka med alla, gå igenom så att alla hänger med och får testa på själva. Varje kurs kommer ha max sex deltagare.

Frukostfika och eftermiddagsfika (lunch står du för själv) och massor av choklad.

Möjlighet och tid att faktiskt börja testa själv och be om hjälp och råd.

För att fortsätta utvecklas, dela idéer och stötta varandra när vi bygger

Till kommande workshops och kreativa meetups!

Vad behöver jag kunna?

Du behöver inte ha några förkunskaper alls egentligen. Det som är bra är att ha de praktiska delarna ordnade så att vi inte behöver lägga tid på detta under kurstiden. Skulle du behöva hjälp med något av detta innan så hjälper jag dig!

Domän

Du behöver ha en
registrerad domän

WORDPRESSINSTALLATION

Du behöver ha wordpress installerat på din domän

LOGGA I PNG

Det underlättar om du har din logga i png-format

DATOR

Ha med dig en dator, så vi faktiskt kan jobba och få lite resultat.

Intresserad?

YEY! Skriv upp dig här så mailar jag dig så fort jag har spikat datum! 

Jag vet att jag kommer få supermånga frågor om pris, och det beror lite på plats och sådär, men om vi är 6 personer i en grupp så börjar priserna på 4000,-. Om ni är intresserade av en större grupp med lite mindre personligt innehåll så borde jag kunna styra upp en kurs för 3000,-/ pers

INTRESSEANMÄLAN