Jag skulle rekommendera varje tjej
att göra något sådant här,

för sin egen skull!

Martina Lundborg, hon som älskar färg,
flamingos och att ta
badass photos of badass babes!

Martina

DIN BOUDOIRFOTOGRAF?

Jag har fotat boudoir i över fem år, och varje gång blir jag lika imponerad över hur många fantastiska, starka, snygga tjejer jag får arbeta med. Jag skulle vilja säga att alla som kommer till mig har någon form av nervositet och att de flesta ser fram emot detta med lite blandade känslor. Det kan vara komplex, självkänsla, osäkerhet som sätter käppar i hjulet – men det är just därför man bör göra detta.

Ja, läskigt är det, men samtidigt så kan jag garantera dig att du kommer vara rakare i ryggen och se på dig själv med nya ögon när det väl är gjort.

Vi har så roligt under de här fotograferingarna. Det blir lätt väldigt fnittrigt och varmt på hotellrummen när Justin Timberlake’s Sexy Back spelas och man får lite känsla, men det är precis så det ska vara! 

Jag älskar mitt jobb, men den största fördelen är att se förändringen i dina ögon när du kommer mot när du går. En bonus är såklart att få leverera bilder som gör att du känner dig mer självsäker och ger dig något som du kan återvända till om och om igen.

Innan bröllopet bokade jag in en Boudoirfotografering för att boosta mitt självförtroende och för att kunna ge min man en fin morgongåva ❤️ och my GOD vilka bilder!!! Jag som plus-size hade svårt att hitta bilder på kvinnor i min storlek som också gjort en sådan fotografering. Och jag vill nu skrika ut att jag kände mig sjukt självsäker i Martinas sällskap! Självsäker, vacker, sexig, trygg! Och bilderna blev verkligen beviset för det.

Jag hoppas att fler (plus-size) kvinnor vågar och unnar sig detta! ❤️

Martina-Lundborg-Fotograf-Videograf-001-27

let me offer you some advice

TAKE A THOUSAND NAKED PICTURES OF YOURSELF"

Det viktigaste med en boudoirfotografering är du. Du kanske har tänkt att fotograferas så du kan ge bilderna till din blivande i morgongåva? Det är toppen och en väldigt uppskattad present, men jag fotograferar främst för att du ska få känna dig som världens snyggaste människa, för det är du. 

Det spelar ingen roll vilken storlek du har på kläderna, eller hur van du är framför kameran, eller om du fått hår och smink fixat av någon innan – du är alltid som snyggast när du är bekväm och det är det som är mitt jobb. 

Med det sagt vill jag be dig lyssna på klippet här under, det kunde inte vara mer träffande. Hur ser du på dig själv i bilder från förr?

Spela videoklipp

det är din tur nu!

En boudoirfotografering är verkligen en investering i dig själv som jag rekommenderar alla jag möter att göra. En boudoirfotografering börjar från 9500 SEK inklusive hotellrum att fotas i.

Under sommaren är tiderna väldigt begränsade på grund av bröllop så jag rekommenderar att vara ute i god tid!

"Jag gick därifrån med känslan av att vara vacker, snygg och en på miljonen!"

Martina är en otroligt duktig fotograf som verkligen gav en lustfylld och glädjande upplevelse.

Hennes energi och fart fick mig att känna mig bekväm, sexig och vacker! Har aldrig känt mig snyggare eller mer bekväm i min egen kropp än framför hennes kamera. En av de roligaste upplevelser jag haft och mannen blev ytterst nöjd med albumet med!

Jag gjorde detta för min blivande man, svalde mina komplex och osäkerheter för något jag ville ge honom. Dock fick jag en oväntad bieffekt av fotograferingen; att den gjorde så mycket för min egen självkänsla! Jag gick därifrån med känslan av att vara vacker, snygg och en på miljonen! Det var vad Martinas entusiasm och energi gav mig. Jag skulle rekommendera varje tjej att göra något sådant här, för sin egen skull!

GÖTEBORG 18-20 MARS

Boudoirweekend

Göteborg! Nu kör vi!
Nu är det äntligen dags för min boudoirhelg igen!

Vi samlar som vanligt grym musik, makeup-&-hair artist och ett helt gäng snygga brudar under samma helg och fotar den roligaste upplevelsen du kan tänka dig!

Självförtroenden som höjs, skratt och lite nerver – precis som det ska vara. 

GÖTEBORG 18-20 MARS

Boudoirweekend

Lediga tider

Kom i stämning!

Detta är min boudoirlista! Den är proppfull med gamla hits, nostalgi, ‘sexytunes’ (sagt med en viss ironi) – tänk dig Marvin Gaye möter Britney. Oavsett musiksmak så tänder den här listan något i varje person som lyssnat på den och leder alltid till lite extra skratt och i många fall även lite dans. Helt klart värt att ta en kik! 

Galleri