Jag skulle rekommendera varje tjej
att göra något sådant här,

för sin egen skull!

Martina Lundborg, hon som älskar färg,
flamingos och att ta
badass photos of badass babes!

Martina

DIN BOUDOIRFOTOGRAF?

Jag har fotat boudoir i snart fem år, och varje gång blir jag lika imponerad över hur många fantastiska, starka, snygga tjejer jag får arbeta med. Jag skulle vilja säga att alla som kommer till mig har någon form av nervositet och att de flesta ser fram emot detta med lite blandade känslor. Det kan vara komplex, självkänsla, osäkerhet som sätter käppar i hjulet – men det är just därför man bör göra detta.

Ja, läskigt är det, men samtidigt så kan jag garantera dig att du kommer vara rakare i ryggen och se på dig själv med nya ögon när det väl är gjort.

Vi har så roligt under de här fotograferingarna. Det blir lätt väldigt fnittrigt och varmt på hotellrummen när Justin Timberlake’s Sexy Back spelas och man får lite känsla, men det är precis så det ska vara! 

Jag älskar mitt jobb, men den största fördelen är att få leverera bilder som gör att du känner dig mer självsäker och ger dig något i längden. 

Martina-Lundborg-Fotograf-Videograf-001-27

"Let me offer you some advice

TAKE A THOUSAND NAKED PICTURES OF YOURSELF"

Det viktigaste med en boudoirfotografering är du. Du kanske har tänkt att fotograferas så du kan ge bilderna till din blivande i morgongåva? Det är toppen och en väldigt uppskattad present, men jag fotograferar främst för att du ska få känna dig som världens snyggaste människa, för det är du. 

Det spelar ingen roll vilken storlek du har på kläderna, eller hur van du är framför kameran, eller om du fått hår och smink fixat av någon innan – du är alltid som snyggast när du är bekväm och det är det som är mitt jobb. 

Med det sagt vill jag be dig lyssna på klippet här under, det kunde inte vara mer träffande. Hur ser du på dig själv i bilder från förr?

Spela videoklipp

"Jag gick därifrån med känslan av att vara vacker, snygg och en på miljonen!"

Boudoirweekend

OUTDOOR COVID-EDITION

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Boudoirhelg

MAJ

GÖTEBORG

Göteborg! Nu kör vi!
Nu är det äntligen dags för min boudoirhelg igen!
Vi samlar som vanligt grym musik, makeup-&-hair artist och ett helt gäng snygga brudar under samma helg och fotar den roligaste upplevelsen du kan tänka dig! Självförtroenden som höjs, skratt och lite nerver – precis som det ska vara. 

Fotograferingen

Självklart ingår fotografering i bokningen! Det är kanske uppenbart. Varje fotografering är en timme lång, och på den tiden hinner du med 3-4 ombyten av kläder. 

Övre Kaserngården

Övre Kaserngården är en av Göteborg’s finaste lokaler. Här finns stora fönster i två väderstreck och massor med plats för oss att skapa unika miljöer på. Närmaste hållplats är Kviberg.

Hår & Smink

Jag är så glad att få berätta för er att jag även i år har med mig Elin Hang som fixar hår och smink under dagarna. Elin är helt fantastisk på alla sätt. Har du inte bokat smink och hår för din bröllopsdag så skynda dig att snacka med Elin för hon börjar redan bli fullbokad. Elin kommer se till att du är ditt absolut snyggaste jag när du fotograferas.

Presentförpackat

 Jag tycker att det är viktigt att du får dina bilder i handen. Digitala bilder i all ära men det är något speciellt med att ha bilderna framkallade i en fin box. Boxarna är klädda i det finaste tyget, mattsvart med lite sammetskänsla, diskreta men sexiga! Perfekt för att ge till din blivande i morgongåva eller behålla själv! Dina tio favoritbilder kommer i storlek 13×18 och boxen är gjord för att bilderna ska passa perfekt.

Redigering

Alla bilder redigeras såklart. Jag retuscherar inte på egen hand, men kan plocka bort finnar och blåmärken utan extra kostnad. Jag har som policy att sånt som är borta inom 1-2 veckor kan jag tänka mig att ta bort, men ärr och liknande är en del av dig, och berättar din historia precis så som du är. Du är fin som du är och det är det jag vill framhäva med en sådan här fotografering.

Digitala Filer

Självklart kommer det vara otroligt svårt att välja dina tio favoriter, men oroa dig inte, du får minst 50 bilder digitalt, både i färg och svartvitt som du kan framkalla precis som du vill. Bilderna levereras digitalt i ett galleri där du får välja dina favoriter men också ladda ner dina bilder till din dator.

Pris

5000 SEK

Intresseanmälan

Så fort vi planerat färdigt årets boudoirhelg så kommer jag skicka ut alla tillgängliga tider till er som skrivit upp er på den här listan.
Jag skickar ingenting innan dess så oroa dig inte för spam!

Galleri

Kom i stämning!

Detta är min boudoirlista! Den är proppfull med gamla hits, nostalgi, ‘sexytunes’ (sagt med en viss ironi) – tänk dig Marvin Gaye möter Britney. Oavsett musiksmak så tänder den här listan något i varje person som lyssnat på den och leder alltid till lite extra skratt och i många fall även lite dans. Helt klart värt att ta en kik!