"Jag gick därifrån med känslan av att vara vacker, snygg och en på miljonen!"

Sandra

Det viktigaste med en boudoirfotografering är du. Du kanske har tänkt att fotograferas så du kan ge bilderna till din blivande i morgongåva? Det är toppen och en väldigt uppskattad present, men jag fotograferar främst för att du ska få känna dig som världens snyggaste människa, för det är du. Det spelar ingen roll vilken storlek du har på kläderna, eller hur van du är framför kameran, eller om du fått hår och smink fixat av någon innan - du är alltid som snyggast när du är bekväm och det är det som är mitt jobb.

Martina är en otroligt duktig fotograf som verkligen gav en lustfylld och glädjande upplevelse. Hennes energi och fart fick mig att känna mig bekväm, sexig och vacker! Har aldrig känt mig snyggare eller mer bekväm i min egen kropp än framför hennes kamera. En av de roligaste upplevelser jag haft och mannen blev ytterst nöjd med albumet med!

Jag gjorde detta för min blivande man, svalde mina komplex och osäkerheter för något jag ville ge honom. Dock fick jag en oväntad bieffekt av fotograferingen; att den gjorde så mycket för min egen självkänsla! Jag gick därifrån med känslan av att vara vacker, snygg och en på miljonen! Det var vad Martinas entusiasm och energi gav mig. Jag skulle rekommendera varje tjej att göra något sådant här, för sin egen skull!

Boudoirfotografering

 

Boudoirfotografering

  • 1 timme fotografering
  • 50 digitala bilder
  • Bildbox i linne med 10 framkallade bilder
  • Makeup & hårstyling

4000 SEK

inkl moms

Fotograferingen kan göras hemma hos dig, utomhus eller på ett hotellrum. Vid fotografering på hotell tillkommer kostnad för hotellrum. 

Är det din tur?

Är du intresserad av en boudoirfotografering?

Kontakta mig genom detta formulär så återkommer jag till dig så fort jag kan!


Namn:
Mailadress:
Telefonnummer:

Är du intresserad utav någon av följande fotograferingar?

Om "Morgongåva", när gifter ni er?

Om "Möhippa", när är den planerad?

Önskad plats för fotografering:

Har du önskemål på datum eller något annat du vill att jag ska veta, skriv det här:

Toppen! Nu har jag all information jag behöver!