Let's get naked!

Boudoirfotografering

Det viktigaste med en boudoirfotografering är du. Du kanske har tänkt att fotograferas så du kan ge bilderna till din blivande i morgongåva? Det är toppen och en väldigt uppskattad present, men jag fotograferar främst för att du ska få känna dig som världens snyggaste människa, för det är du. Det spelar ingen roll vilken storlek du har på kläderna, eller hur van du är framför kameran, eller om du fått hår och smink fixat av någon innan – du är alltid som snyggast när du är bekväm och det är det som är mitt jobb.

"Jag gick därifrån med känslan av att vara vacker, snygg och en på miljonen!"

GÖTEBORG
INTRESSEANMÄLAN

BOUDOIR 2020

Vad tyckte du?

GRAVIDFOTOGRAFERING I STOCKHOLM

“Martina är en otroligt duktig fotograf som verkligen gav en lustfylld och glädjande upplevelse. Hennes energi och fart fick mig att känna mig bekväm, sexig och vacker! Har aldrig känt mig snyggare eller mer bekväm i min egen kropp än framför hennes kamera. En av de roligaste upplevelser jag haft och mannen blev ytterst nöjd med albumet med!

Jag gjorde detta för min blivande man, svalde mina komplex och osäkerheter för något jag ville ge honom. Dock fick jag en oväntad bieffekt av fotograferingen; att den gjorde så mycket för min egen självkänsla! Jag gick därifrån med känslan av att vara vacker, snygg och en på miljonen! Det var vad Martinas entusiasm och energi gav mig. Jag skulle rekommendera varje tjej att göra något sådant här, för sin egen skull!”

BOUDOIRHELGER

Under året kör jag två helger med boudoirsessions där vi bokar makeupartist, hotellrum, peppar upp oss med musik och kör ett helt gäng boudirer på löpande band! 

Det har varit så uppskattat och otroligt roligt genom åren så om du är sugen på en boudoirplåtning så skriv upp dig här så kommer mer information när datumen är släppta!

Vi kör två helger varje vår och varje höst, en i Stockholm och en i Göteborg.

ca pris 5000,-
inkl hotell, makeup, hår, fotografering, framkallade bilder i fin box
och massor av digitala bilder! Pris kan variera lite beroende på stad.

HECK YEAH jag är intresserad!

Om du vill göra en fotografering utanför våra helger så kan du såklart göra det!

Boudoirfotografering

1 timme fotografering

50 digitala bilder

Bildbox i linne med 10 framkallade bilder

5'000 SEK

inkl moms

Fotograferingen kan göras hemma hos dig, utomhus eller på ett hotellrum. Vid fotografering på hotell tillkommer kostnad för hotellrum. Makeup & hårstyling kan väljas till om du vill det!