bröllop i

Stockholm?

Då har ni hittat rätt! Fotograf och videograf i Stockholm!

Stockholm – Vår fina huvudstad!

Ah, Stockholm, som inbiten Göteborgare är det nästan meningen att jag ska ogilla Sveriges ’baksida’ (no offence) men jag kan inte låta bli att älska den här staden med all trängsel, puls och äventyr. Jag flyttade till Stockholm 2013 och lämnade stan 2020 igen, men jag kommer alltid att se Stockholm som ett andra hem. 

Bröllop, Bröllopsfotograf, Fotograf, Stockholm, Nacka, Kista, Bromma, Martina, Lundborg

Det finns ta mig tusan ingenting roligare än bröllop. Alla förväntningar, nervösa skratt, nerver på utsidan, skakiga händer och all kärlek. Men vet ni vad? Det kan bli ännu roligare (och mindre nervöst) om jag får följa med! Jag älskar bröllop. Jag älskar att nörda ner mig i dem, planera dem, dekorera dem, besöka dem och fotografera dem. Jag njuter av varenda glädjetår och studsar (ja, på riktigt) upp och ner av lycka när jag fått den perfekta bilden.
Med mig har ni inte tråkigt, tvärtom! Jag drar väldigt dåliga skämt, kan ovanligt många låttexter (trots att jag vägrar sjunga dem seriöst) och dansar gärna runt lite när ljuset ligger perfekt och jag tar bilden.
Jag är frisör, klänningsuttrasslare (yes, that’s a word), sminkös, flugknytare, väskbärare, näsdukshållare och en axel att luta sig mot, men framför allt är jag er bröllopsfotograf.

Läs mer om hur jag tänker kring bröllop här!

Martina har förmågan att förmedla en trygghet som jag tycker lyser igenom i hennes bilder. Hon får en att slappna av och fånga personlighet, individ och ögonblick. Hon är otroligt kompetent och professionell fotograf och det märks att hon alltid är ute efter bra resultat. Det syns att det är något hon brinner för. Rekommenderar denna fantastiska tjej till alla! Ser framemot mina blivande gravid och familjebilder i framtiden.
 

Asal K.Fard & Ali Shokofan

Bröllop, Bröllopsfotograf, Fotograf, Stockholm, Nacka, Kista, Bromma, Martina, Lundborg

Spana in

Olga & Kodjo's bröllopsdag

på Fåfängan i Stockholm!

Letar ni också efter en bröllopsfotograf?

Toppen! Om ni gillar mina bilder så får ni gärna skicka iväg en förfrågan här nedanför! 

Om ni verkligen inte vill fylla i mitt roliga formulär så kan ni maila på info@martinalundborg.se men glöm inte att skriva datum, det blir så svårt att svara annars! 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Bröllop, Bröllopsfotograf, Fotograf, Stockholm, Nacka, Kista, Bromma, Martina, Lundborg, Åkeshofs Slott, Åkeshovs, Bromma
Bröllop, Bröllopsfotograf, Fotograf, Stockholm, Nacka, Kista, Bromma, Martina, Lundborg