planerar ni bröllop på

MARSTRAND?

Välkommen till Västkustens pärla,

Marstrand!

Välkommen till Marstrand – en plats där jag har spenderat massor av tid genom hela min uppväxt och där jag som vuxen har fått äran att föreviga många fina stunder genom min kamera! Idag bor jag bara 20 minuter bort, så som er nästan lokala bröllopsfotograf och videograf är jag redo fånga ert bröllop så att ni får minnas det i detalj i många många år framöver! 

Hela min barndom har jag kutat runt på västkustens klippor och Marstrand har alltid varit speciell. Dels för att det var en av de större hamnarna på vägen uppför kusten, fylld med folk och rörelse, seglingstävlingar och spännande små butiker. Men främst för att det fanns glass och trampolin nere på badplatsen. Jag fotade mitt första bröllop 2009, på en altan med utsikt över Marstrandsfjorden, och på vägen till idag har jag byggt ett hus utmed Marstrandsvägen och är nu bosatt i centrala Kungälv. Jag är ifrån trakterna, så att säga

Men ni är inte här för att jag har fått skrubbsår på knäna och glass i hela ansiktet, utan för att ni valt en av Västkustens finaste öar att gifta er på! 

Uppenbarligen älskar jag bröllop, och att få fota bröllop på hemmaplan är något av det finaste jag vet. Det är så varmt i själen på något sätt att folk väljer mitt ”hem” att gifta sig på? Om ni förstår vad jag menar? Jag älskar att fånga de äkta och genuina ögonblicken som gör er och ert bröllop speciellt. Jag är där för alla asgarv, alla glädjetårar, alla utbytta blickar – jag är där för er. Oavsett hur ni väljer att ha er bröllopsdag. 

På tal om klippor så är det exakt vad jag är på ett bröllop. Jag stressar aldrig upp, jag har gjort detta för många gånger för att bli stressad över någonting. Med min glada och energiska attityd är jag här för att göra er fotografering eller filmning till en roligt och avslappnat äventyr. Oavsett om ni planerar ett bröllop vid havet med 10 gäster, på Havshotellet eller på Societetshuset så finns jag här som fotograf eller videograf! 

Så låt oss skapa magi tillsammans på denna fantastiska ö! 

Kontakta mig idag så kan vi börja planera för ert drömbröllop – jag ser fram emot att vara en del av er speciella dag!

Martina

"Så bra det någonsin kunde bli."

Vi hade flax nog att bli satta i kontakt med Martina för vårt bröllop. Och det kunde inte blivit bättre. Fantastiska bilder och inte minst en störtskön fotograf som fick både mig och frugan avslappnade på få sekunder. Allt från första kontakt till albumet från själva bröllopet var så bra som det någonsin kunde bli.

Kan inte rekommendera henne nog, det är inte så konstigt hon blivit nominerad till Europas bästa bröllopsfotograf!”

Christine & Hannes

Nummedal Waller

ÄR DET ER TUR?

Yey!

Jag älskar bröllop och speciellt att dokumentera dem! Hos mig kan ni få film eller foto, från fem till hela tolv timmar! Ni får färgglada, varma, äkta minnen att spara för alltid.

Om ni vill ha mig med på ert bröllop så börjar vägen här – fyll i formuläret så hör jag av mig snart! 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Vill du följa med mig på fler äventyr?