SPRAKANDE HÖSTBRÖLLOP I GÖTEBORG

Beatrice & Patrik

30 OKTOBER 2021

Höstbröllop i Göteborg

Beatrice & Patrik

OKTOBERBRÖLLOP MED PORTRÄTT VID DELSJÖN OCH VIGSEL I ÖRGRYTE NYA KYRKA

Det sista bröllopet för 2021 var Beatrice och Patriks underbara höstbröllop i Göteborg. Det var en sån där dag när hela Göteborg förberedde sig för att vintern skulle komma och drog ett första kyligt andetag som spred en magisk dimma över hela stan. Lagom till porträtten fick vi dessutom en lite disig sol mitt i allt färgsprakande orange!

Jag hade blivit bokad för foto men också för att filma vigseln så jag tog med mig Hanna som second på foto (och det är också hon som fotat alla vigselbilder här nere!) så att jag kunde filma vigseln senare. Ett drömteam helt enkelt! När jag sen kommer till förberedelserna så visar det sig också att det är Elin som gör smink och hår dagen till ära! Ni som följt mig vet ju att jag rekommenderar Elin till alla jag känner som ska gifta sig, hon gör underverk. Som att inte det vore nog så knackar det på dörren och Sissel på Fröken Blomma kommer och levererar buketter! Alltså hur liten kan världen vara? Alla mina favoriter på samma bröllop! Det tror jag faktiskt inte har hänt innan? 

Det är lördag morgon den näst sista dagen i Oktober 2021. Vi har gått igenom två år av pandemi och livet börjar ljusna i takt med att mörkret faller och äntligen ska vi få Beatrice och Patrik gifta. Jag kör mot Johanneberg där Beatrice och hennes tärnor gör sig klara inför dagen. Beatrice och Patriks underbara maltipoo Selma kommer och möter mig i dörren och det är kärlek vid första ögonkastet! Små hundar är det mysigaste jag vet!

Beatrice och Patrik bor högt upp i Johanneberg med utsikt över halva Göteborg. Från deras vardagsrumsfönster ser de dessutom Örgryte Nya Kyrka där vigseln skulle hållas några timmar senare. 

Efter en magisk morgon lämnade vi Johanneberg och åkte till Delsjöns badplats för first look och porträtt. Patrik mötte upp oss vid parkeringen och vi hittade en glänta som sprakade av orangea löv! Där skulle vi såklart ha first look, gruppbilder och de första porträtten.

Vi lämnade brudföljet där uppe och vandrade ner mot badplatsen för fler porträtt. Solen tittade igenom molnen och både Hanna och jag blev helt lyriska av det magiska höstljuset vi fick. Brudparet, som några timmar senare skulle heta Stenberg i efternamn båda två, ville såklart ha lite bilder nere vid klipporna (sten och berg, alltså) så där avslutade vi porträttdelen.

Vid Örgryte Nya Kyrka mötte vi upp familjemedlemmar för att ta lite gruppbilder och sen göra oss redo för vigsel. Jag bytte fotoutrustning mot videoutrustning och förberedde mig för vigsel. Då visade det sig dessutom att saxofonist-Micke också var bokad till detta bröllopet! Utöver det spelade DJ-Pehr på festen sen (som vi inte var med på dock). Som sagt, liten värld, med drömleverantörer!

Vigseln var helt otrolig, med så mycket bra musik och en sån underbar stämning. Beatrice och Patrik stod nära varandra, och varje gång de såg på varandra så gick det en ilning genom rummet – det gick verkligen att ta på den här stunden.

Efter vigsel och gratulationer vinkade vi av brudparet med tomtebloss och hejarop! En helt magisk dag och verkligen ett perfekt slut på bröllopssäsongen 2021 med underbart brudpar och alla mina favoriter!

ÄR DET ER TUR?

Yey!

 Jag älskar bröllop och speciellt att dokumentera dem! Hos mig kan ni få film eller foto, från fem till hela tolv timmar! Ni får färgglada, varma, äkta minnen att spara för alltid.

Om ni vill ha mig med på ert bröllop så börjar vägen här – fyll i formuläret så hör jag av mig snart! 

 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Vill du följa med mig på fler äventyr?