UNDERBART VÅRBRÖLLOP PÅ NORRVIKENS TRÄDGÅRDAR I BÅSTAD

Caroline & Philip

26 MAJ 2017

Norrvikens trädgårdar, Båstad

Caroline & Philip

VÅRBRÖLLOP I OTROLIGA NORRVIKENS TRÄDGÅRDAR

Norrvikens Trädgårdar (Här!) i Båstad / Vigsel i Hovs Kyrka

Strax innan jag åkte iväg på min resa i höstas så mötte jag upp Caroline och Philip på Söder i Stockholm. Vi klickade direkt och jag hade en känsla redan där och då att detta skulle bli något alldeles alldeles extra. Det blev alldeles varmt och fluffigt i hjärtat (och det hade bara lite att göra med kladdkakan med chokladsås jag mumsade på). 

De här två bara osar kärlek. Det märker man väldigt fort. Ur varje por, i varje blick, med varje skratt, i alla sprickor lyser kärleken. Det är nästan så påtagligt att man blir lite generad när man är i närheten, ni vet, så att man nästan vill lämna dem ensamma. Men det har jag ju såklart inte gjort, jag har istället följt dem tätt intill i nästan tio timmar. Japp, man kan inte ha några personliga gränser som bröllopsfotograf.

Såhär i efterhand har den här dagen har nog slagit alla rekord. Vi kontrollerade maniskt vädret veckan innan, från 8mm regn, till sol med lite moln, till knallblå himmel och strålande sol. Sen är det ju Norrvikens trädgårdar. Norrviken borde nästan få ett eget inlägg, men för er som vill ha förstklassig service, makalösa omgivningar och ett i allmänhet galet fotogeniskt bröllop – Så är Norrvikens Trädgårdar platsen för er. De blir såklart fullbokade i år framöver, men tro mig, det är värt att vänta på.

I och med att vi fick så bra väder så fick vi också en gyllene solnedgång, där det kändes som någon satt eld på världen. Men det är egentligen inte vädret, platsen eller solnedgången som gjort denna dag så oförglömlig – det är kärleken. (Åh så klyschigt!) Nej men på fullaste allvar, jag är så inspirerad av de här två. De träffades i början på gymnasiet och efter tolv år tillsammans blir man fortfarande bländad av deras sätt att se på varandra, tala till varandra, skratta med varandra och ta hand om varandra. Det märktes också väldigt tydligt i de tal som hölls under kvällen, så många tårar, så många led som deras förhållande ha påverkat andras sätt att se på kärleken:

– “Mitt mål och min önskan är att älska någon som ni två älskar varandra.”

ÄR DET ER TUR?

Yey!

Jag älskar bröllop och speciellt att dokumentera dem! Hos mig kan ni få film eller foto, från fem till hela tolv timmar! Ni får färgglada, varma, äkta minnen att spara för alltid.

Om ni vill ha mig med på ert bröllop så börjar vägen här – fyll i formuläret så hör jag av mig snart! 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Vill du följa med mig på fler äventyr?