Bröllop Utomlands: Toscana

CHRISTINA & STIAN

Relais Ciavatta (Här!) i Montemerano, Toscana / Bröllopskoordinator MyTasteOfTuscanyWedding

Många av oss bröllopsfotografer älskar att resa och upptäcka nya platser. Kan vi kombinera det med jobb så är det nästan ännu roligare! Detta var precis vad som hände i juni när vi fick äran att dokumentera Christina och Stian’s bröllop med både film och foto.

Och allvarligt talat, vad låter mer drömmigt än en vigsel under olivträd? 

Det var verkligen en speciell dag, varm både i temperatur och känslor. Platsen för bröllopet var Relais Ciavatta som ligger strax nedanför Montemerano i Toscana. Ett område där vägarna ringlar upp över berg och ner genom dalar och varje krön är ännu vackrare än det förra. Mitt i olivlunden ställdes stolar fram och dekorerades med blommor och sidenband samtidigt som brudparet förberedde sig i ett hus i närheten. Hög musik och god stämning ljöd över området och det var verkligen en fantastisk förmiddag. 

Christina och Stian brände av en av de varmaste vigslar vi varit med om och avslutade den med att skjuta champagnekorkar omgivna av sina vänner och familj. Efter en omgång porträtt uppe på toppen där staden Montemerano tornade upp sig, återvände vi till middag och festligheter – och vilken fest det blev! Middagen hölls under ett enormt träd där runda bord placerats i en halvcirkel. I trädet hängde ljusslingor och doften av eucalyptus blandat med risotto svävade tillsammans med klingandet från glas och skratt genom grenarna. Middagen höll på långt efter att mörkret lagt sig och tårtan burits in och ätits upp. 

Festligheterna fortsatte vid poolen där en bar dukats upp och Dj’n spelade det senaste i musikväg. Varenda gäst var uppe på dansgolvet för att svinga på höfterna, och när vi gick mot vårt rum dunkade musiken fortfarande över dalen. 

En helt magisk dag. 

Christina, Stian – tusen tack för detta äventyr som ni drog med oss på. Vi har alltid velat upptäcka Italien och vi blev verkligen inte besvikna. Redan från första sekund kände vi oss välkomna in hos er familj och era vänner och vi hade en helt fantastisk helg med er! All lycka till er och framtiden, till alla äventyr som jag vet att ni kommer ta er an och tackla tillsammans. Ni inspirerar. Ta hand om er! 

SE FILMEN!

Film – Videograf – Bröllopsvideograf

Letar ni också efter en bröllopsfotograf?

Toppen! Om ni gillar mina bilder så får ni gärna skicka iväg en förfrågan här nedanför! Priser hittar ni här!

Om ni verkligen inte vill fylla i mitt roliga formulär så kan ni maila på info@martinalundborg.se men glöm inte att skriva datum, det blir så svårt att svara annars! 

Frågorna här nedanför kan verka lite konstiga, men det är mest för att jag ska lära känna er lite extra!

Alla de här personerna är bjudna på ert bröllop. Ni ska dela ut roller till några av dem, vem får göra vad?