SOMMARBRÖLLOP I FANTASTISKA TOSCANA, ITALIEN

Christina & Stian

9 JUNI 2018

Relais Ciavatta, Montemerrano, Toscana

CHRISTINA & STIAN

SOMMARBRÖLLOP I FANTASTISKA TOSCANA, ITALIEN

Många av oss bröllopsfotografer älskar att resa och upptäcka nya platser. Kan vi kombinera det med jobb så är det nästan ännu roligare! Detta var precis vad som hände i juni när vi fick äran att dokumentera Christina och Stian’s bröllop med både film och foto.

Och allvarligt talat, vad låter mer drömmigt än en vigsel under olivträd? 

Det var verkligen en speciell dag, varm både i temperatur och känslor. Platsen för bröllopet var Relais Ciavatta som ligger strax nedanför Montemerano i Toscana. Ett område där vägarna ringlar upp över berg och ner genom dalar och varje krön är ännu vackrare än det förra. Mitt i olivlunden ställdes stolar fram och dekorerades med blommor och sidenband samtidigt som brudparet förberedde sig i ett hus i närheten. Hög musik och god stämning ljöd över området och det var verkligen en fantastisk förmiddag. 

Christina och Stian brände av en av de varmaste vigslar vi varit med om och avslutade den med att skjuta champagnekorkar omgivna av sina vänner och familj. Efter en omgång porträtt uppe på toppen där staden Montemerano tornade upp sig, återvände vi till middag och festligheter – och vilken fest det blev! Middagen hölls under ett enormt träd där runda bord placerats i en halvcirkel. I trädet hängde ljusslingor och doften av eucalyptus blandat med risotto svävade tillsammans med klingandet från glas och skratt genom grenarna. Middagen höll på långt efter att mörkret lagt sig och tårtan burits in och ätits upp. 

Festligheterna fortsatte vid poolen där en bar dukats upp och Dj’n spelade det senaste i musikväg. Varenda gäst var uppe på dansgolvet för att svinga på höfterna, och när vi gick mot vårt rum dunkade musiken fortfarande över dalen. 

En helt magisk dag. 

Christina, Stian – tusen tack för detta äventyr som ni drog med oss på. Vi har alltid velat upptäcka Italien och vi blev verkligen inte besvikna. Redan från första sekund kände vi oss välkomna in hos er familj och era vänner och vi hade en helt fantastisk helg med er! All lycka till er och framtiden, till alla äventyr som jag vet att ni kommer ta er an och tackla tillsammans. Ni inspirerar. Ta hand om er! 

Se filmen!

Film – Videograf – Bröllopsvideograf

ÄR DET ER TUR?

Yey!

 Jag älskar bröllop och speciellt att dokumentera dem! Hos mig kan ni få film eller foto, från fem till hela tolv timmar! Ni får färgglada, varma, äkta minnen att spara för alltid.

Om ni vill ha mig med på ert bröllop så börjar vägen här – fyll i formuläret så hör jag av mig snart! 

 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Vill du följa med mig på fler äventyr?