SPRAKANDE HÖSTBRÖLLOP I GÖTEBORG

Cilla & Tommy

15 OKTOBER 2022

Chalmers Storstuga, Härryda

Cilla & Tommy

OKTOBERBRÖLLOP MED PORTRÄTT OCH UTOMHUSVIGSEL VID CHALMERS KÅRSTUGA I HÄRRYDA

Nu mina vänner, ska ni få en biljett rakt in i den oförglömliga dagen i oktober 2022 när Cilla och Tommy stod inför vänner och familj vid Chalmersstugan.

Ni vet när hösten klär sig i sina bästa kläder och trädens löv liksom gnistrar och kastar runt färgerna överallt? Det är som att själva luften sprakar av rött, orange och guld? Precis så var det på den här magiska dagen, och det var som om naturen själv kände att något extraordinärt var på gång.

Nu ska vi snacka om Cilla, denna fantastiska tjej som jag fått äran att lära känna inför den här dagen. Hon är färg personifierad. Denna dagen var hennes hår som ett flammande fyrverkeri av rött och orange, och för att inte vara sämre (och med hjälp av Elin på hår/smink och Sissel/Fröken Blomma) så var det utsmyckat med blommor som om de liksom hade växt upp direkt ur hennes hår? MAGI! Klänningen hon bar – seriöst, den hade passat in i vilken saga som helst. Lång, klassisk och så otroligt fin. Och bara för att slå på stort, rockade hon en tunn typ mantel istället för slöja, som var lika lätt och skir som en sommarbris och den satte verkligen pricken över i’.

Tommy, han var inte sämre han. Den här mannen är så lugn och fin, så att man liksom dras till honom. När han står där och väntar på sin Cilla, vi kunde nästan höra hjärtat slå. Klädd i en helt fantastisk grågrön kostym och med sin pappas klocka på handleden. Det är så mycket symbolik och kärlek i att bära sina familjemedlemmars tillhörigheter på sin bröllopsdag. Alla brudpar har inte lyckan att få ha alla familjemedlemmar kvar, men att inkludera deras personliga saker får dem att kännas närmare. 

Efter en underbar first look och massor av skratt under porträtten så var det dags för vigsel. Vigseln ägde rum precis vid vattnet, på altanen utanför Chalmers storstuga. Det var så jäkla fint. Solens strålar lekte på sjöns yta och skapade en magisk spegling som liksom omfamnade de löften som Cilla och Tommy utbytte.
När the Book of Love spelades så var det svårt att hålla tårarna tillbaka, även för en rutinerad fotograf. 

När allt var klart, var det dags för fortsatt fest inne i Chalmersstugans mysiga lokal. Här snackar vi en lokal som är så ljus och fin, högt tak med rustik vitlaserad träpanel som ger hela stället en genuin och naturlig vibe. Kvällen fylldes med helt otroliga tal, mycket tårar och skratt. Det var en så fin kväll! 

Men sen då, så kommer solnedgången, som kronan på verket. Vi behövde alla lite paus från festligheterna, så att få smyga ut i den kyliga kvällen var perfekt. Solen målade den redan röda stugan i något alldeles extra. Det var som om hösten själv ville vara med och förstärka bilderna för att hålla minnena levande.

Cilla och Tommy’s bröllopsdag kommer för alltid att vara en så mjuk och varm berättelse om kärlek, färger och naturens skönhet. Cilla och Tommy’s kärlekshistoria har såklart redan börjat för länge sen, men den här dagen skrevs ett nytt kapitel och det var verkligen en dag att minnas.  🍂🌼

Jag är så otroligt glad att jag fick vara en del av den här dagen, och jag kan ärligt säga att jag tagit mina absoluta favoritbilder under den här dagen.


ÄR DET ER TUR?

Yey!

 Jag älskar bröllop och speciellt att dokumentera dem! Hos mig kan ni få film eller foto, från fem till hela tolv timmar! Ni får färgglada, varma, äkta minnen att spara för alltid.

Om ni vill ha mig med på ert bröllop så börjar vägen här – fyll i formuläret så hör jag av mig snart! 

 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Vill du följa med mig på fler äventyr?