SENSOMMARBRÖLLOP PÅ ÖSTERLEN

Elaine & David

31 AUGUSTI 2019

Lindäng, Simrishamn

ELAINE & DAVID

Sensommarbröllop på Österlen med massor av DIY och magiska detaljer

Det är högsommar i Belgien, sommaren 2012. Vi har precis ramlat av en buss från flygplatsen och anlänt till Boom, en liten liten håla ute i ingenstans som håller på att fyllas till bredden med musikälskande folk från hela världen. Kånkandes på vår packning i värmen tar vi oss igenom huvudentrén till DreamVille, med siktet inställt på DreamVille GroupCamp – vårt hem för de närmaste fyra dagarna. 

Av de som checkade in i vårt groupcamp var det jag och en tjej till, och 28 killar. Vi kom från Stockholm, Göteborg, Oslo, Malmö och allt däremellan, sammanlänkade av gemensamma vänner. Några hade träffats förut, men de flesta hade inte det. Med Elaine var framför allt David. De två berättade för de som frågade (jag, obviously) att de inte var tillsammans, att deras förhållande var väldigt casual och de bara var vänner. Ingenting som skulle bli, eller hade varit någonting. Ingen av oss trodde på dem. 

Redan då kunde vi avgöra att oavsett vad de försökte lura oss eller varandra med, så var detta något som skulle hålla för alltid. 

Om vi snabbspolar ett par år framåt, kantade av ännu ett Tomorrowland och några konserter senare så är Elaine och David på Jamaica och lägger upp en bild på dem två i havet. På hennes finger glittrade en förlovningsring, och gissa om jag tjöt?! 

Sen började nedräkningen till denna augustidag. Om du känner Elaine så vet du att hon är en fixare av rang, kreativ ut i fingerspetsarna och lämnar inte någon detalj åt slumpen. Så att deras bröllop skulle bli en do-it-yourself-dröm var det inget snack om. Så om du gillar DIY och vill ha lite tips, häng kvar! Elaine (ja ja, David har också gjort saker men let’s face it, varje detalj skriker Elaine).

Så, tänk er detta – Lindäng på Österlen är en helt fantastisk plats med vyer hela vägen ner till havet, med den där underbara rustika känslan som jag vet att många letar efter i sin bröllopslokal. Utöver det snackar vi DIY överallt, alla skyltar är handskrivna, ett fotbollsspel där alla spelare hade kostym och slöja, sen toppar vi det med en helikoptertur (surprise!), en torkad bukett, Ida Sjöstedt klänningar, en episk fest och som om inte allt detta vore nog så bestämde sig vädret för att leverera en tropisk natt (alltså när temperaturen inte sjunker under 20 grader) på härliga 24 grader. 

Perfekt för oss när vi låg i gräset vid halv fyra på morgonen och tittade på stjärnorna tillsammans. 

Plats: Lindäng
Klänningar: Ida Sjöstedt

ÄR DET ER TUR?

Yey!

 Jag älskar bröllop och speciellt att dokumentera dem! Hos mig kan ni få film eller foto, från fem till hela tolv timmar! Ni får färgglada, varma, äkta minnen att spara för alltid.

Om ni vill ha mig med på ert bröllop så börjar vägen här – fyll i formuläret så hör jag av mig snart! 

 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Vill du följa med mig på fler äventyr?