ERIKA & TOBIAS

Det är sen höst i Göteborg, det är kyligt och jag har precis beställt varm choklad på ett fik. Jag ska träffa Erika och Tobias, ett par som ska gifta sig i augusti nästa sommar. Plötsligt knackar någon mig på axeln och där står de, halsdukar och röda kinder – redo att bocka av ännu ett beslut på listan inför bröllopet, nämligen – bröllopsfotograf

Erika och jag har träffats i smyg innan bröllopet också, främst för att ha en boudoirfotografering som Erika ville ge till sin Tobias på morgonen efter bröllopet. Vi har klickat så bra det senaste året så idag känns vi mer som vänner än kunder. I kyrkan fick jag nästan känslan av att det var min syster som gifte sig – minst sagt känslosamt! 

Dagen var typisk västkust – det blåste, regnade, var sol och alltihop avslutades med en av de maffigaste solnedgångar jag någonsin sett. Tobias och Erika är så varma, så trevliga och så öppna med sin kärlek. De har dessutom låtit mig vara med och smygplanera lite saker, som till exempel att de åkte flakmoped från kyrkan till festlokalen – det tycker jag är helt fantastiskt roligt och har massor av idéer på lager. 

Jag ska inte skriva så mycket mer än detta:

Erika & Tobias, ett STORT tack för att jag fick vara med och spara den här dagen åt er och att ni valde mig som Er bröllopsfotograf. Det var en ära att få dela alla dessa ögonblick med er, det var en fantastisk dag från början till slut ♥

Letar ni också efter en bröllopsfotograf?

Toppen! Om ni gillar mina bilder så får ni gärna skicka iväg en förfrågan här nedanför! 

Om ni verkligen inte vill fylla i mitt roliga formulär så kan ni maila på info@martinalundborg.se men glöm inte att skriva datum, det blir så svårt att svara annars! 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!