EVELINA & MATHIAS

Hällevik i Förlanda / Vigsel i Förlanda Kyrka

Det här med att fotografera en fotograf’s bröllop är både spännande och nervöst. Evelina har varit en god vän och kollega i flera år, och vi har gjort ett par bröllop tillsammans, där den ena varit huvudfotograf och den andre assistent / andrefotograf. 

Men nu var det dags för hennes bröllopsdag! Dagen då hon äntligen fick gifta sig med sin Mathias. Efter många långa månader av planering, funderingar på teckensnitt, inbjudningar, musikval, dekorationer och blev det plötsligt Augusti och vi styrde bilen söderut mot deras gemensamma hem.

Lite regn på förmiddagen innan himlen sprack upp och gav oss växlande sol och moln under resten av dagen, perfekt för fotografering! Barnen, hundarna och hönsen sprang runt på gården och njöt av vädret medans vi förberedde bruden och hennes tärnor inomhus. Deras first look hade de på grusvägen utanför huset och det kunde inte ha blivit finare! 

Vi fotade porträtt vid ett grustag och det ser nästan ut som att vi varit på Gran Canaria eller liknande – otroligt häftig miljö att fotografera i! Det som är lite mysigt med att just fotografera en bröllopsfotograf som gifter sig är att det är så väldigt avslappnat. När Evelinas barndomsvän sjöng ’Kärleksvisan’ i kyrkan vände sig Evelina mot Mathias och sjöng med i orden;

“För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har
och låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig.”

Inte nog med det så sjöng Evelina själv i kyrkan – och inte ett öga var torrt. En helt fantastisk vigsel! Den enda som hade lite tråkigt var parets son som 4 minuter in i vigseln stampade fram till sin pappa och sa ”Kan vi gå nu?!” vilket fick alla att skratta högt. Efter en av de mest intensiva riskastningar jag varit med på slussades gästerna till festlokalen i en fantastisk gammal buss medan jaktlaget sköt salut och solen strålande på oss. 

Jag kan skriva hur mycket som helst om den här dagen, men jag är bättre på bilder än text, så : Njut!

Letar ni också efter en bröllopsfotograf?

Toppen! Om ni gillar mina bilder så får ni gärna skicka iväg en förfrågan här nedanför! 

Om ni verkligen inte vill fylla i mitt roliga formulär så kan ni maila på info@martinalundborg.se men glöm inte att skriva datum, det blir så svårt att svara annars! 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!