BLÅSIGT OCH REGNIGT SENSOMMARBRÖLLOP PÅ IRLAND

Johanna & Graham

5 SEPTEMBER 2021

Millhouse, irland

Johanna & Graham

MAGISKT REGN OCH BLÅST UNDER SEPTEMBERBRÖLLOP PÅ IRLAND

När flyget närmade sig marken på Dublin’s flygplats höll vi hårt i armstöden vill jag lova. Det blåste ordentligt, som det antagligen alltid gör när man landar på den här ön. Vi var påväg mot den ikoniska (för musikälskare) Slane, en magisk plats bara en timme utanför Dublin på det gröna Irland. Det är superhärligt väder när vi sätter oss i bilen och kör mot Slane, trots att vi kör på fel sida vägen och allt känns lite läskigt så kommer vi fram precis när vi ska och parkerar bilen utanför Millhouse där bröllopet ska vara.

Men den här historian handlar inte om hurvida vi överlevde flygresan eller bilresan, utan den handlar enbart om Johanna och Graham, två själar som råkade mötas för att sedan aldrig mer dela på sig. 

Låt mig presentera dem. Johanna är som en solstråle i människoform, alltid med ett leende på läpparna. Blond, blåögd och otroligt vacker, det är som om hon bär med sig ljuset vart hon än går. Graham, är en varm och lite mer tystlåten version – en amerikansk irländare med en själ full av djup och en personlighet som drar till sig uppmärksamhet utan att säga mycket. En riktig charmör! Tillsammans är de kaos och fokus, ordning och katastrof samtidigt – och jag älskar det!

På bröllopsdagen vaknade vi upp  och drog isär gardinerna. Regnet bestämde sig såklart för att dyka upp precis när förberedelserna började. Trots det vägrade vi att låta vädret stoppa oss, och vi satte kurs mot de irländska kullarna för att ta oss an naturens utmaning. Man kan ju ändå inte hoppas på något annat än riktigt Irländskt väder när man väl åker till Irland? 

Vyerna var som tagna rakt ur en moody Sound of Music film – slöjor fladdrade i vinden, hår flög åt alla håll och paraplyet vägrade att hålla sig åt rätt håll. Jag vill inte säga att vi kämpade emot elementen, vi älskade ju det, och ni kan tro att det var värt varje steg. Ibland fick vi gömma oss från regnet, men däremellan? Fantastiska jäkla ögonblick. 

Vigseln tvingades inomhus av regnet, men det stoppade inte det minsta av glädjen. Det blev en stund fylld av löften, skratt och en oförglömlig känsla av en ny början. Och sen kom festen, och hörni – den var inte som något vi hade sett tidigare – det var som en virvelvind av glädje och liv. Magiska tal, höga skratt och dans gjorde kvällen oförglömlig, och vi ville inte sluta fota när klockan berättade att det var läggdags för längesen. 

Men precis som alla goda saker måste ta slut, så måste vi till sist tvinga oss själva att dra oss därifrån när klockan tickade väldigt sent.

Johanna och Graham, ni rusade rakt in i mitt hjärta och lever nu vidare som en del av min egen historia, och jag är så tacksam för att jag fick vara en del av er dag och fånga ögonblick som aldrig kommer att blekna. 🌟💍📷

Martina is a real firecracker!

Not only is she an absolute legend when it comes to photography (quite obvious by scrolling though her portfolio), but she is also an amazing (and structured <3) human being.

Even if it rains sideways and the wind is so strong that you lose you veil twice (yes, we got married in the most dramatic country on the planet, Ireland) – Martina will ensure that (1) your photos turn out AMAZINGLY BEAUTIFUL; and maybe most importantly (2) that you’re all ENJOYING EVERY SECOND while taking those pics!

So, if you have your wedding date set – make sure to lock in Martina asap. We can guarantee that if you do, you will be 100% satisfied. Period.”

Johanna & Graham

ÄR DET ER TUR?

Yey!

Jag älskar bröllop och speciellt att dokumentera dem! Hos mig kan ni få film eller foto, från fem till hela tolv timmar! Ni får färgglada, varma, äkta minnen att spara för alltid.

Om ni vill ha mig med på ert bröllop så börjar vägen här – fyll i formuläret så hör jag av mig snart! 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Vill du följa med mig på fler äventyr?