SEPTEMBERBRÖLLOP, GOTLAND

Linda & Adam

5 SEPTEMBER 2021

Stelor Gotland

LINDA & ADAM

SEPTEMBERBRÖLLOP PÅ GOTLAND

Jag träffade Linda första gången våren 2019 då hon åkte med sin mamma till Göteborg för att prova brudklänningar. Det var iaf vad hon sa till Adam, men sanningen var att hon också var i Göteborg för att fota boudoir hos mig. 

Vi klickade direkt och när hon berättade om bröllopet de planerade och nämnde att de skulle gifta sig på Gotland så kände jag där och då att de måste boka mig! Jag ville verkligen vara en del av deras dag. De skulle ha vigseln i St Nicolai som är en helt otroligt häftig ruin mitt i Visby med flera hundra år av historia, och kvällen skulle spenderas på Stelor som ligger en bit ifrån Visby.

Stelor ligger dessutom granne med mitt ex familj’s tomt på Gotland så jag har spenderat många somrar på samma vägar, vid samma strand. Det kändes verkligen rätt på alla sätt! 

Så, de bokade mig! Bröllopet skulle stå lördagen den 5e september 2020, vi var alla taggade till tänderna och såg så otroligt mycket fram emot denna dagen. Under hösten 2019 träffade jag Adam och Linda på ett café i Stockholm när de var i stan och vi låtsades som att vi aldrig hade träffats förut. En ganska bra skådespelarinsats av oss, skulle jag vilja påstå. 

Sen kom pandemin. Allt ställdes på ända, och efter många förhoppningar så stod det klart att det skulle bli svårt att ha ett bröllop i den skalan som Linda och Adam drömt om i september 2020.  Speciellt inte då en stor del av gästerna jobbar inom vården. Så vi bokade om, gästerna fick nya save the dates – samma datum, bara exakt ett år senare. En söndag denna gången. Alla uppmuntrades att vaccinera sig och vi laddade om. 

Pandemin lurade fortfarande runt oss genom hela 2021 men vi behöll hoppet och tog våra sprutor. Vi filade på lösningar att komma runt restriktionerna, dansgolv utomhus, plats mellan borden och allt vad det var. Många av er som läser detta vet precis vad jag pratar om – det var ett riktigt skitår att planera bröllop på helt enkelt.

Men så kom äntligen september 2021 och vi tillbringade ett par dagar extra på världens finaste ö Gotland. Jag mötte upp Linda och Adam och alla deras vänner kvällen innan och vi njöt av sensommarsolen och att livet äntligen skulle kännas som vanligt igen. 

Bröllopsdagen kom och fylldes med skratt och nerver i Stelors underbara sviter. Smink, hår, träning på dans och klänning. First look ute i trädgården och sen raka vägen mot Visby för en av de vackraste vigslar jag någonsin sett. Ljudet av Molly Sandéns version av Halleluja som ekar mellan pelarna i St Nicolai medan Linda gick ner för altargången som den drottning hon är – det är något jag aldrig kommer att glömma. 

Deras löften till varandra, kören som sjöng, Linda’s styvfar som vigselförrättare, högtidligheten och det magiska i att äntligen få ha detta ögonblicket tillsammans med alla sina nära och kära. Rysningar!

Vi lämnade vigseln och gratulationerna med kanelbullar och bubbel i händerna och fotade porträtt innan resan gick vidare till Stelor. Kvällen bjöd på fantastiska tal, en otrolig solnedgång, en serenad av alla savannens olika djur och fest in på småtimmarna.  

Denna dag var jag och Ulrika världens bästa team som roddade både film och foto samtidigt! 

Spela videoklipp

ÄR DET ER TUR?

Yey!

Jag älskar bröllop och speciellt att dokumentera dem! Hos mig kan ni få film eller foto, från fem till hela tolv timmar! Ni får färgglada, varma, äkta minnen att spara för alltid.

Om ni vill ha mig med på ert bröllop så börjar vägen här – fyll i formuläret så hör jag av mig snart! 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Vill du följa med mig på fler äventyr?