Linn & Christian

Vänhem Nääs / Skallsjö Kyrka

För många år sedan satte jag mig som nervös 20-åring i en bil för att ta tag i mitt körkort. Bredvid mig satt Linn, ung, cool, magiskt långt hår. Vi klickade direkt och vi pratade om hennes liv som flygvärdinna och allt spännande kring det. Sedan dess har vi haft ett öga på varandra, följt varandra på avstånd tills den dag då hon träffade Christian. Även på avstånd så såg man att detta var något som verkligen var på riktigt och när jag såg att de hade förlovat sig så höll jag alla tummar för att jag skulle få fotografera bröllopet.

Förra året kom de cyklandes hem till min altan där vi satt och pratade bröllop i flera timmar. Upplägget för dagen kunde inte ha blivit mer fantastiskt och detta blev verkligen något jag kom att se fram emot! Jag och Linn sågs i hemlighet i våras också för att fota morgongåva till Christian och utöver det har vi hunnit förlovningsfotografera i Azaleadalen.

Dagen kom (äntligen) och jag tog med mig min kollega Evelina för att först vara med på förberedelserna i stan innan vi åkte ut till Skallsjö kyrka för vigsel och vidare till Vänhem vid Nääs Slott för en makalös middag med så mycket skratt och tårar.

Linn och Christian är helt underbara människor, alltid nära till skratt, dåliga skämt och om man ber dem att pussas så slutar de aldrig. Bara en sådan sak. Jag kan skriva hur mycket som helst om denna dag, men nu ska ni få se bilderna istället.

Hår & smink: Elin Hang

"Vi kunde inte vara mer nöjda!

…med våra bilder. Vi älskar varenda en av dem.”

Linn & Christian Fredholm Lauritzen

Letar ni också efter en bröllopsfotograf?

Toppen! Om ni gillar mina bilder så får ni gärna skicka iväg en förfrågan här nedanför! 

Om ni verkligen inte vill fylla i mitt roliga formulär så kan ni maila på info@martinalundborg.se men glöm inte att skriva datum, det blir så svårt att svara annars! 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!