LISA & DANIEL

Vallens Säteri / Våxtorp

 

Wow! Sa både jag och Linn när vi körde in längs allén mot Vallens Säteri i Våxtorp. Vi var strax framme vid platsen där Lisa och Daniel äntligen skulle få gifta sig. Det hade varit en turbulent sommar för oss allihop, med sjukdom och operationer. ”Vi tänkte att det här året varit så negativt på så många sätt så vi ville avsluta det med det finaste vi kunde tänka oss. Vi ville att det här året skulle bli något positivt att se tillbaka på.”

Och positivt blev det! Med regnet hotande i horisonten och solen som pendlade mellan att vara bakom molnen och stråla på oss brände vi av en av de roligaste porträttfotograferingarna någonsin. Massor av skratt, ännu mer hångel och framför allt bus med deras fantastiske lille son. 

Då det var dags för vigsel kom regnet men det var väl förberett med tält och tak för gäster och brudpar. Vigseln började med en helt otrolig kulning över sjön som gav oss gåshud över hela kroppen. För er som inte vet vad kulning är så är det ett kall, eller en sång, som man använde sig av förr i tiden för att locka hem boskapen. (Spana in den här tjejen om ni vill höra hur det låter!)

Lisa gick in till vigseln tillsammans med sin pappa som höll henne stadigt medan tårarna rann ner för hennes kinder. Vi grät allihop, allting var så fint. Deras vigselförrättare lättade upp stämningen och hela vigseln var fantastisk på alla sätt. Lisa och Daniel hade varit nervösa över när de skulle få kyssas, så när de förseglade bröllopet med kyssen lite för tidigt bröt vi alla ut i gapskratt och resten av vigseln flöt på med höga skratt. 

Resten av dagen var helt underbar, solen strålande och värmde oss hela vägen in i hjärtat. Gästerna minglade runt på gräsmattan, spelade kubb, gick tipspromenad och drack drinkar. Daniel som själv är kock hade självklart placerat en god vän i köket som levererade fantastiska snittar.

Lisa & Daniel,

 – ni underbara människor. Jag är så glad att ni valde mig till att vara er bröllopsfotograf, säsongen kunde inte ha avslutats på ett bättre sätt än att spendera en sista lördag tillsammans med er och er fina familj. Jag önskar er all lycka i framtiden och är så glad för er skull, att ni fick just denna dag att fira kärleken på. 

Tack ♥

Festlokal / Vigselplats: Vallens Säteri, Våxtorp
Lisas klänning: Astilbe Bridal

Letar ni också efter en bröllopsfotograf?

Toppen! Om ni gillar mina bilder så får ni gärna skicka iväg en förfrågan här nedanför! 

Om ni verkligen inte vill fylla i mitt roliga formulär så kan ni maila på info@martinalundborg.se men glöm inte att skriva datum, det blir så svårt att svara annars! 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!