SOMMARMAGI MED BRÖLLOP BLAND RAUKARNA PÅ FÅRÖ

Mathilda & Andreas

27 AUGUSTI 2016

Fårö, Gotland

Mathilda & Andreas

SOMMARBRÖLLOP BLAND LAMM OCH RAUKAR PÅ FÅRÖ, GOTLAND

Fårö, Gotland.

Ni som har varit på Fårö och på Gotland vet hur känslan är där. Det är sensommar, augusti och det finns inte ett moln på himmeln. Vägarna ligger öppna framför dig och i vissa fall ser du havet på båda sidor när du kör. Det är varmt, stilla i luften. Ängarna breder ut sig åt alla håll och fåglarna kvittrar och njuter.

Precis en sådan dag gifte sig Mathilda och Andreas. De bor i Stockholm och planerade bröllopet på distans, vilket inte var det lättaste. Dessutom gav de sig på att göra om en maskinhall till festlokal, med allt vad det innebar (tex som att bygga ett utedass, bygga en hel ljudanläggning och dansgolv). Men resultatet? Magi i varje hörn!

Vi fotade porträtt både innan och efter vigseln. Bilderna från skogen med all vacker ljung är innan och efter vigseln tog vi en sväng runt Raukarna som är så kända på Fårö.

Jag älskar allt med den här dagen, den ligger extremt varmt inlindad i mitt hjärta. Fårö är också en sån magisk plats, precis som Gotland. Att vi dessutom fick möjlighet att fota både i en lavenderskog och vid raukarna. Ja, det slår det mesta.

Visby, Gotland, Fårö, Bröllopsfotograf, Fotograf, Martina Lundborg, Rauk

En dröm på Fårö

“Martina är inte bara en otroligt engagerad och proffsig fotograf.

Hon har under hela resan visat en stor passion för min och min mans dag, fått oss att känna att just vår dag är den mest speciella i världen och hela tiden lyssnat på oss helhjärtat.

Jag hoppas många blivande brudpar får dela denna lycka med oss att ha Martina vid sin sida under sin stora dag. Tack Martina!“

ÄR DET ER TUR?

Yey!

Jag älskar bröllop och speciellt att dokumentera dem! Hos mig kan ni få film eller foto, från fem till hela tolv timmar! Ni får färgglada, varma, äkta minnen att spara för alltid.

Om ni vill ha mig med på ert bröllop så börjar vägen här – fyll i formuläret så hör jag av mig snart! 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Vill du följa med mig på fler äventyr?