MICCAELA & DANIEL

Skansen Lejonet i Göteborg / Vigsel i Fässbergs Kyrka

Sent under 2016 mailade Miccaela och Daniel mig första gången. Vi bestämde oss för att fika och prata bröllopsplaner och tiden flög iväg. Jag som älskar att grotta ner mig i detaljer fick veta allt om tema, flygbiljetter, namnskyltar och menyer. Några timmar efter vår fika fick jag ett av de bästa mailen jag tagit emot som fotograf

Vi, Daniel och Miccaela tager dig Martina Lundborg till vår äkta bröllopsfotograf, att älska i nöd och lust.
Tager du Martina Lundborg oss Miccaela och Daniel till ditt äkta brudpar att föreviga på vår stora dag?”

Jag skrattade högt och tänkte att detta skulle bli en dag att minnas, och oj vad rätt jag hade! En strålande sommardag som inkluderade skratt, nervositet, flamingos, konfettibomber, glass, champagne på Götaplatsen, västkusttapas, tacos, en av årets finaste solnedgångar och otroligt mycket kärlek.

2017.07.01

Martina har sedan dag 1 varit så mycket mer än bara våran bröllopsfotograf! Hon var ett bollplank med en mängd idéer kring allt rörande vår bröllopsplanering redan från start. Hon fick mig att kasta både kläder och nervositet när hon fotade mina boudoirbilder, en upplevelse jag alltid kommer bära med mig! Och hon var som en gammal kompis när hon provfotade oss fnittrandes bland körsbärsblomningen! Väl på bröllopsdagen tog hon inte bara världens finaste bilder utan var även då (som vanligt!) full av härlig energi som smittade av sig vart hon än gick!

Tack Martina för alla dom där små extra sakerna du gjort, däribland att du fick Tindra att känna sig som en riktig glassprinsessa på bröllopsdagen! Det är mycket tack vare dom och dig som vårt bröllop blev det bästa!

Miccaela & Daniel Selin Esp

Daniel, Miccaela (Tindra) -
tack för att ni valde mig som fotograf, fikare, glasskompis och allt annat jag fick del med er de här dagarna inför och under ert bröllop!

Ni är bäst!

Letar ni också efter en bröllopsfotograf?

Toppen! Om ni gillar mina bilder så får ni gärna skicka iväg en förfrågan här nedanför! 

Om ni verkligen inte vill fylla i mitt roliga formulär så kan ni maila på info@martinalundborg.se men glöm inte att skriva datum, det blir så svårt att svara annars! 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!