MAGISKT BRÖLLOP PÅ DEN ENGELSKA LANDSBYGDEN

Mikaela & Cornel

5 MAJ 2018

Springhead Trust, Dorset, England

Mikaela & Cornel

FANTASTISKT BRÖLLOP PÅ ENGELSKA LANDSBYGDEN

Finaste martina och william!Tack så hemskt mkt för ett underbart bemötande, planerande och genomförande av vårt bröllop i England! Jag är så glad och tacksam att vi valde er! Ni slet hårt men var hela tiden professionella och super gulliga allt igenom! Tack för ni firade med oss och tack för alla underbara minnen vi har att kolla tillbaka för resten av våra liv! Tack Martina för du gick extra steget och lånade mig din vintage kamera! All kärlek till er! Tack!!!

 

Mikaela & Cornel Moolman

Spela videoklipp

Film – Videograf – Bröllopsvideograf

My oh My vilket sätt vi startade säsongen på i år. Detta var Williams första sommarbröllop som videograf och dessutom vår första gång tillsammans i England. Både med brittisk trafik, köra på fel sida vägen, pund, gpser, försöka att inte hamna mitt i London. En del gick bra, en del gick inte så bra (främst det där med att inte hamna inne i London, tack för det Google Maps).

Men det var ju inte England i sig vi skulle prata om nu utan Mikaela och Cornel som faktiskt bor i London. Mikaela är svensk och dessutom en kollega till mig och Cornel har sina rötter i Sydafrika. Båda har en stark tro och träffades genom internet för några år sedan. Den 5e maj 2018 så hade de bjudit in sina 20 närmaste släkt och vänner till världens mysigaste lilla gård i Dorset som hette Springhead Trust. Som taget ur en Sagan om ringen scen med halmtak, små bäckar och underbar växtlighet överallt.

Det blev en helt otrolig dag. Ni vet när känslan ligger kvar efter vintern och solen ligger på och en andas in och tänker ”Just det, det är såhär sommaren känns.” Fåglar som kvittrar, blå himmel så långt ögat kan nå och ett brudpar som inte kan slita ögonen från varandra. Perfekta startskottet på en helt otrolig säsong.

Så, här har ni det. Vårt första bröllop för sommaren 2018. Dokumenterat i både foton och film.

Mikaela, Cornel – I’ll try to do this in english since it’s important for us that you both can read this. We are so grateful to have shared this day with you, to know the story behind all the moments we captured. You two are some of the most honest, kind, loving and caring people we’ve met and you deserve the world together. Enjoy this love you’ve been given, cherish it, talk and laugh together. We are 100% sure that you will stand by each others side forever, and we are so thankful that you choose us to capture this day.

Love, M & W

ÄR DET ER TUR?

Yey!

 Jag älskar bröllop och speciellt att dokumentera dem! Hos mig kan ni få film eller foto, från fem till hela tolv timmar! Ni får färgglada, varma, äkta minnen att spara för alltid.

Om ni vill ha mig med på ert bröllop så börjar vägen här – fyll i formuläret så hör jag av mig snart! 

 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Vill du följa med mig på fler äventyr?