Mikaela & Jakob

Havsbadet i Lysekil / Vigsel i Lysekil Kyrka

När sommaren närmade sig sitt slut så fick vi en sista sommardag i Lysekil tillsammans med Mikaela och Jakob. Jag föll för de här två redan vid provfotograferingen! Vi hade bokat in en fotografering med flygtur (!!). Ja, ni läste rätt! Jakob är pilot och tanken var att vi skulle flyga efter fotograferingen. Tyvärr drog ett åskmoln in över flygplatsen medans vi fotograferade vilket ledde till väldigt dramatiska snygga bilder, men ingen flygning.

Bröllopet hölls några veckor senare i skärgårdspärlan Lysekil. Vi hade de absolut bästa förutsättningarna vi kunde ha denna dag! Förberedelser i två underbara sjöbodar nere vid havet med enorma fönster och en väldigt mysig stämning. Sen fick vi uppleva ett av de absolut bästa first look’s ögonblicken någonsin!

Lägg till en äng, en gammal rockokosoffa, en klänning från Zetterberg Couture och ett helt fantastiskt gäng gäster så har ni Mikaela och Jakobs dag i ett nötskal. Det var en dag långt utöver det vanliga, den kommer jag bära med mig i mitt hjärta länge!

"För oss...

…gick resonemanget till såhär; vi vill ha en rolig fest för oss och alla inblandade att minnas. Det man har kvar efter dagen är slut och alla har gått hem är just det – känslan. Och den ville vi ju såklart ha dokumenterad. Således kände vi att prioriteringarna var ganska självklara, vi ville prioritera en duktig fotograf, men också en duktig filmare. Och en grym Dj.

Nu äntligen har vi kunnat kika igenom bilderna hemma i lugn och ro – jag är helt mållös! vilka bilder! Kunde aldrig i min vildaste fantasi våga tro att det skulle bli så bra. Jag älskar! Tusen tack och återigen TACK!”

Mikaela & Jakob Borkmann

Letar ni också efter en bröllopsfotograf?

Toppen! Om ni gillar mina bilder så får ni gärna skicka iväg en förfrågan här nedanför! 

Om ni verkligen inte vill fylla i mitt roliga formulär så kan ni maila på info@martinalundborg.se men glöm inte att skriva datum, det blir så svårt att svara annars! 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!