Ge minnen i

BRÖLLOPSPRESENT

kära

BRÖLLOPSGÄST

Du har hamnat här för att dina vänner har önskat sig minnen i bröllopspresent. Låt mig förklara lite mer!

Klassiska bröllopsgåvor är såklart porslin, bidrag till bröllopsresan eller upplevelser – men är inte den absolut bästa presenten att förlänga minnet av bröllopsdagen? 

Dina vänner har bokat mig som fotograf eller videograf och jag kunde inte vara mer exalterad för deras bröllopsdag! Men att anlita någon för att dokumentera dagen kostar pengar, oftast runt 30% av hela budgeten. Så om du har fått den här länken så innebär det att ditt brudpar vill säg dig detta:

"Hej kära bröllopsgäst! Vi önskar oss bidrag till att betala för de minnen vi kommer ta med oss för resten av våra liv."

Är inte det en väldigt fint present?
Det som dokumenteras under bröllopsdagen kommer för alltid att påminna brudparet om ögonblicken som i många fall hade glömts bort genom åren. 

HUR FUNGERAR DET?

Brudparet har redan bokat ett paket hos mig, men du kan bidra till att betala det genom att ge valfritt belopp i present. I formuläret fyller du i brudparets förnamn och datum de gifter sig, tillsammans med önskat belopp och det meddelande du vill skicka till brudparet. Lite information om vart jag ska skicka fakturan och sen är det klart! 

Inom ett par dagar får du en faktura på mail och beloppet registreras på brudparets faktura som en avbetalning tillsammans med ert meddelande. Är det bråttom så skriv det i meddelandet så ordnar vi en snabbare överföring!

Skulle paketet brudparet valt bli fullbetalt genom presentbidrag så kommer brudparet erbjudas att köpa produkter som förstoringar eller album, alternativt få tillbaka de pengar som betalats för mycket. 

En hanteringsavgift på 50 SEK tas ut vid betalning.

GE DIN GÅVA HÄR!

Hej där!

Hej! 

Det är jag som är Martina Lundborg, fotograf, videograf! Det är också jag som har fått äran att dokumentera dina vänners bröllopsdag. Hugg tag i mig på bröllopsdagen så tar vi en fin bild på er vetja! 

(Jag kommer högst troligt inte ha den här hatten på mig..) 

Följ mig gärna på instagram, så ses vi snart!