Let's get naked!

Boudoirfotografering

Det viktigaste med en boudoirfotografering är du. Du kanske har tänkt att fotograferas så du kan ge bilderna till din blivande i morgongåva? Det är toppen och en väldigt uppskattad present, men jag fotograferar främst för att du ska få känna dig som världens snyggaste människa, för det är du. Det spelar ingen roll vilken storlek du har på kläderna, eller hur van du är framför kameran, eller om du fått hår och smink fixat av någon innan – du är alltid som snyggast när du är bekväm och det är det som är mitt jobb.

"Jag gick därifrån med känslan av att vara vacker, snygg och en på miljonen!"

“Martina är en otroligt duktig fotograf som verkligen gav en lustfylld och glädjande upplevelse. Hennes energi och fart fick mig att känna mig bekväm, sexig och vacker! Har aldrig känt mig snyggare eller mer bekväm i min egen kropp än framför hennes kamera. En av de roligaste upplevelser jag haft och mannen blev ytterst nöjd med albumet med!

Jag gjorde detta för min blivande man, svalde mina komplex och osäkerheter för något jag ville ge honom. Dock fick jag en oväntad bieffekt av fotograferingen; att den gjorde så mycket för min egen självkänsla! Jag gick därifrån med känslan av att vara vacker, snygg och en på miljonen! Det var vad Martinas entusiasm och energi gav mig. Jag skulle rekommendera varje tjej att göra något sådant här, för sin egen skull!”

Boudoirfotografering

1 timme fotografering


50 digitala bilder


Bildbox i linne med 10 framkallade bilder


Makeup & hårstyling

4'000 SEK

inkl moms

Fotograferingen kan göras hemma hos dig, utomhus eller på ett hotellrum. Vid fotografering på hotell tillkommer kostnad för hotellrum. 

Boudoirsessions 2017/2018

Under våren kommer det uppskattade konceptet Boudoirsessions tillbaka! Då bokar jag in hotell, smink och hår och fotograferar en hel massa boudoir under en helg. 

Nytt för i år är att jag kommer till Göteborg (9-11 februari),
men även Stockholm (kommer snart!)! 

Mer information om Stockholm kommer men skriv upp dig på intresselistan här nere så skickar jag ut information direkt till dig!

Anmälan är inte bindande. 

Detta låter spännande, sign me up!

Martina Lundborg Bröllopsfotograf

Är det din tur?

Är du intresserad av en boudoirfotografering?

Kontakta mig genom detta formulär så återkommer jag till dig så fort jag kan!

Namn:
Mailadress:
Telefonnummer:

Är du intresserad utav någon av följande fotograferingar?


Om "Morgongåva", när gifter ni er?

Om "Möhippa", när är den planerad?

Önskad plats för fotografering:Har du önskemål på datum eller något annat du vill att jag ska veta, skriv det här:

Toppen! Nu har jag all information jag behöver!