Palmhuset & River Café

ANNA-KARIN & CHRISTIAN

River Café Göteborg / Vigsel i Palmhuset, Trädgårdsföreningen / Bröllopsfotograf & Videograf

Okej, jag har sagt detta förr, men som bröllopsfotograf så blir en ju generellt ganska sugen på att dela allt allt allt. Först trodde jag att detta skulle bli en liten ”förhandskik” men… ja, nja, det blev ett av de längsta inläggen hittills. Men, back to business! Let me introduce to you:

Anna-Karin och Christians höstbröllop i Göteborg! Anna-Karin och Christian har känt varandra sen de var små då de gick i olika klasser på samma låg och mellanstadium. Vi gjorde deras provfotografering på deras gamla skolgård och ett par år senare väntar de barn! Livet ändå, så himla fint. Anna-Karin och Christian valde dessutom att gifta sig på en av årets vackraste höstdagar! Det var helt klart de absolut bästa förutsättningarna för en helt magisk dag!

Förberedelserna hade de hemma hos sig, med grabbarna i uppgången bredvid – och sen begav vi oss mot Näckrosdammen för first look. En mysig promenad i höstsolen där vi bland annat sprang på Galenskaparna och landade i Trädgårdsföreningen för vigsel i Palmhuset. 

Palmhuset som är ett av Göteborgs mest välkända platser är helt perfekt för vigsel. Uppe på balkongen med helt fantastiskt ljus, bland vänner och familj blev de äkta makar – och resten av kvällen spenderades på River Café på Lindholmen. 

Vi var där både som fotograf och videograf och tro mig när jag säger det – detta är antagligen ett av de mest färgglada bröllop jag någonsin levererat. 

Anna-Karin, Christian – TACK för att vi fick dela den här dagen med er, vi hade ont i kinderna när vi var hemma igen. 

Ps. Den alltid så fantastiska Elin Hang på www.elinhang.com som fixade hår och smink för dagen! Boka henne fo helvede! D.s 

Palmhuset Göteborg Bröllopsfotograf Bröllopsvideograf Videograf River Café BröllopTrädgårdsföreningen

ÄR DET ER TUR?

Yey!

Jag älskar bröllop och speciellt att dokumentera dem! Hos mig kan ni få film eller foto, från fem till hela tolv timmar! Ni får färgglada, varma, äkta minnen att spara för alltid.

Om ni vill ha mig med på ert bröllop så börjar vägen här – fyll i formuläret så hör jag av mig snart! 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Vill du följa med mig på fler äventyr?