VINDIGT VÄSTKUSTBRÖLLOP I SÄRÖ

Sophie & Fredrik

28 JULI 2018

Blomstermåla, Särö

Sophie & Fredrik

VÄSTKUSTBRÖLLOP VID KLIPPORNA I SÄRÖ, MED FANTASTISKA REGNMOLN I BAKGRUNDEN

När man träffar någon som delar samma intressen så ska man hålla hårt i den personen. Sophie och Fredrik är riktiga båtmänniskor och självklart skulle temat på deras bröllop vara västkust och hav. Allt från skyltar med longitud och latitud, bord döpta efter västkustens öar, snäckor, stenar och sjökort överallt. Magiskt! Med en middag och sommarfest på vackra Blomstermåla i Särö mitt i juli kunde det verkligen inte vara upplagt för en bättre dag. 

Som många säkert kommer ihåg så var 2018 den varmaste sommaren någonsin. Så, efter att ha fotat bröllop i strålande sol i månader så kan ni kanske tänka er vår förvåning när himlen öppnade sig under porträtten och spydde ur sig allt vatten på en och samma gång? Båda förlösande och dessutom en helt otrolig bakgrund för fotograferingen (efter att vi vågat oss ur bilens skyddande bubbla). Efter vigseln som blev en ganska klibbig och tårfylld historia lämnade brudparet för att åka båt tillbaka till Blomstermåla medan gästerna försökte lokalisera vilken ö (läs: bord) de satt vid.  

Vi lämnade det lyckliga brudparet efter att de skuttat över bryggan mot sin fest där de fortsatte äventyret sent in på natten. 

 
”Martina lyckades överträffa våra redan höga förväntningar, rakt igenom professionell och som bäst när det krävs improvisation och flexibilitet. Hon är tillmötesgående och en riktig klippa som med sin erfarenhet och humor passar perfekt att ha med sig en dag som denna! Resultatet blev ett proppfullt fotoalbum med bilder vi älskar! Tack!”


SOPHIE & FREDRIK

ÄR DET ER TUR?

Yey!

 Jag älskar bröllop och speciellt att dokumentera dem! Hos mig kan ni få film eller foto, från fem till hela tolv timmar! Ni får färgglada, varma, äkta minnen att spara för alltid.

Om ni vill ha mig med på ert bröllop så börjar vägen här – fyll i formuläret så hör jag av mig snart! 

 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Vill du följa med mig på fler äventyr?