Marstrand

CHRISTINE & HANNES

Wollmars Marstrand

En dag i början på juli körde jag från Göteborg mot mina gamla hemtrakter i Oslo. Jag skulle göra ett pitstop hos en vän innan jag åkte vidare västerut för ett bröllop, och samtidigt skulle jag passa på att träffa upp Hannes och Christine för att fota lite inför deras bröllopsdag på Marstrand i september.

Det var strålande sol när jag åkte, men så fort jag kom över gränsen blev himlen kolsvart. Regnet öste ner och jag hade varit smart nog att lämna regnjackan hemma (vem trodde att den skulle behövas sommaren 2018?!) så efter en dryg timmes fotografering var jag blöt in på bara skinnet. 

Men det spelade absolut ingen roll för jag var kär. Kär i de här två människorna, kär i deras sätt mot varandra, deras äkthet. Jag lyckades nästan knuffa ner dem från en extremt hög mur, jag fick Christine att börja gråta (det var inte så farligt, bara mycket känslor) och Hannes att rabbla inköpslistan i Christines öra – allt på en och samma timme – men jag vågar tala för oss alla tre att detta verkligen var en match made in heaven. 

Några månader senare var vi samlade igen, denna gång på Marstrand (som är en perfekt plats för bröllop!) för att äntligen få njuta av deras dag. Och vilken jäkla dag det blev! Solen strålande från klarblå himmel med bara lite dis, en lätt bris kom in från havet, fiskmåsar som skriade och ett dreamteam var på plats för att göra den här dagen till den absolut bästa. Ni vet ju att jag brukar hylla Sissel på Fröken Bomma till skyarna med hennes blommor, och tillsammans med tjejerna på SvindalDahlberg (GränslösaBröllop) som koordinerade hela alltet, så blev detta en av årets bästa minnen.

Jag hade med mig Ulrika som second och vi hade verkligen så otroligt roligt från början till slut. Vi lyckades lifta med en isbil, dricka kaffe på en brygga, fotografera på en tennisplan, åka golfbil, båt (x2) och skratta tills tårarna rann. Svetten rann också men det är väl inte så ovanligt när det kommer till bröllopen 2018.

Vi körde därifrån när solen gått ner och gästerna satt bänkade längs långbord och åt, skrattade och njöt av Christine och Hannes kväll. 

 

Makalöst.

 

P.s Christines brudklänning hade fickor. I’m just saying. D.s

"Så bra det någonsin kunde bli."

Vi hade flax nog att bli satta i kontakt med Martina för vårt bröllop. Och det kunde inte blivit bättre. Fantastiska bilder och inte minst en störtskön fotograf som fick både mig och frugan avslappnade på få sekunder. Allt från första kontakt till albumet från själva bröllopet var så bra som det någonsin kunde bli.

Kan inte rekommendera henne nog, det är inte så konstigt hon blivit nominerad till Europas bästa bröllopsfotograf!”

 
 
 

Christine & Hannes
Nummedal Waller

Letar ni också efter en bröllopsfotograf?

Toppen! Om ni gillar mina bilder så får ni gärna skicka iväg en förfrågan här nedanför! Priser hittar ni här!

Om ni verkligen inte vill fylla i mitt roliga formulär så kan ni maila på info@martinalundborg.se men glöm inte att skriva datum, det blir så svårt att svara annars! 

Frågorna här nedanför kan verka lite konstiga, men det är mest för att jag ska lära känna er lite extra!

Alla de här personerna är bjudna på ert bröllop. Ni ska dela ut roller till några av dem, vem får göra vad?