Bröllop i 

Spanien!

Bröllopsfotograf & Bröllopsvideograf i Spanien

Vamos a la playa!

Hej bästa ni och välkomna till min 'Bröllop i Spanien' sida!

Hur roligt att ni planerar ett bröllop i Spanien? Jag älskar bröllop utomlands, att få fota på nya platser och upptäcka andra kulturer. Min sambo och jag har faktiskt allvarliga funderingar på att flytta ner till Spanien, antagligen runt Alicante - så att få hänga med på fler bröllop i Spanien hade varit en dröm!

Jag är alltså Martina, som i grunden är fotograf och har fotat över 100 bröllop genom åren. De senaste åren har jag också börjat filma bröllop så nu kan jag erbjuda både film och foto, (dock aldrig samtidigt, men jag är grym på att skapa team så det löser vi!)

Som person är jag glad, sprallig och någon form av social kameleont. Jag kommer antagligen dansa med din svärmor på dansgolvet, skratta så tårarna rinner under tal och hjälpa dig att få fast corsagen på rätt ställe. Jag förstår att det inte är lätt att hitta rätt i denna djungel av kreatörer men om ni är på jakt efter någon som fångar ert bröllop med värme, kärlek och massor av färg så vill jag ändå påstå att ni har hittat hem! Jag försöker verkligen att göra allt för mina brudpar och om ni behöver ställa någon fråga eller bolla tankar så är jag tillgänglig som support hela vägen fram till er dag!

Martina

Bröllopsfotograf-Bröllopsvideograf-i-Spanien-Fotograf-Videograf

TA MER ER FOTOGRAF & VIDEOGRAF

till Spanien!

Visst kryllar det av fotografer och videografer i Spanien, men är det inte lite skönt att ha med sig sitt team hemifrån? Folk som pratar samma språk och som ni kan ringa när ni känner för det? Som jobbat ihop förut? Jag hade helt klart föredragit det om det var min dag!

teamwork!


Jag kan ordna ett team av både fotograf och videograf till er bröllopsdag! Om ni söker både fotograf och videograf till bröllopet så kan jag såklart hjälpa er med det också! Jag filmar aldrig samtidigt som jag fotograferar men jag har ett team som jag kan boka in och som jag har arbetat med förut. Jag kommer dessutom göra allt efterarbete som klippning och redigering, så att era bilder och filmer kommer matcha varandra, bra va?

PAKETPRIS

Destination Spanien

Jag har jobbat med bröllop i tio år nu, och det finns ingenting som gör mig lyckligare än att få följa ett brudpar en hel dag! Det finns så många ögonblick på dagen utöver porträtt och vigsel som är värda att föreviga och när era gäster tagit sig hela vägen till Spanien så vill ni såklart ha ett paket som täcker allt och lite till. Har ni kanske en välkomstkväll? Eller en avskedsbrunch? Självklart ska den också förevigas.

Bröllopsdagen, alla känslostormar under förberedelserna, nervositeten vid en first look, även alla kramar och alla glada skratt under minglet, reaktionerna på tal under middagen och sist men inte minst - de fantastiska timmarna på dansgolvet. Ni behöver ett helpaket!

Let's go on an

adventure

Har ni kikat igenom min hemsida, gillar mina bilder, och kommit fram till att ni gillar mig?

Awesome, det som är kvar nu är ju egentligen bara ta kontakt så sätter vi igång detta äventyret tillsammans!

SÅ HIMLA KUL!

Hör av er via formuläret här nedan och berätta om er själva och ert bröllop! Glöm inte skriva vilka datum som gäller!

Martina

Bröllopsfotograf-Bröllopsvideograf-i-Spanien-Fotograf-Videograf